Jobarkiv

fuldtid
Vi søger en sanitør til Herlev
  • BELFOR Denmark A/S
  • Knapholm 6, 2730 Herlev

Hos BELFOR vil du opleve at fællesskab og faglighed er i højsædet. Du bliver en del af et engageret team, hvor vi hjælper hinanden og har fokus på god kundeservice. Du vil møde en uformel kultur, hvor der er kort vej fra tanke til handling og hvor vi sætter pris på dit bidrag.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor vores værdier er Integritet, respekt og engagement – vi bekymrer os om mennesker og miljøet omkring os og vi viser hinanden tillid og respekt.

Om jobbet:

Selve jobbet er meget alsidig og varierende i arbejdsopgaverne. F.eks. er arbejdsopgaverne rengøring og sanering, afdække og rydde op efter hændelser som f.eks. indbrud, nedbrydning og renovering af bygningsdele, industri- og højderengøring samt registrering og eventuelt rengøring af løsøre.

Du vil blive ansat som timelønnet medarbejder efter overenskomst og vi tilbyder løbende uddannelses- og udviklingsmuligheder.

Din profil:

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling, men det vigtigste er dog, at du er motiveret og klar til at tage ansvar for både opgaver, kunder og kolleger. Du vil møde mange forskellige mennesker i jobbet og du skal derfor være glad for at gå i dialog med nye mennesker.

Du skal have en god fysik, da jobbet er fysisk krævende og du skal beherske dansk i både skrift og tale samt have grundlæggende IT-kendskab.

Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort kat. B og at straffeattest fremvises.

Ansøgning:

Vi har brug for dig hurtigst muligt, så send din ansøgning via vores hjemmeside:

https://www.belfor-jobs.com/dk/da/career/vi-soeger-en-sanitoer-til-herlev

Har du spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Driftsleder Joakim Calmar Nielsen på telefon 20 69 02 54, mellem 09:00 og 12:00, i hverdage.