Jobarkiv

fuldtid
Vil du kickstarte din personlige udvikling og skabe en karriere indenfor robot teknologi?
 • Accountor
 • Herlev Hovedgade 195 1, 2730 Herlev
Vi ønsker hele tiden at gøre tingene smartere gennem automatisering med robotter - Er det en rejse du vil med på?

Er du frisk på at prøve nye ting, og holder du af en dag, der ikke ligner den i går? Er du klar på at lære noget af alt det, som mange andre skal læse sig til? Og vil du gerne kickstarte din personlige udvikling og skabe en karriere indenfor robot teknologi, så læs med her!


I Accountor Danmark A/S søger vi den bedste robot trainee.  Vi er Nordeuropas største konsulentvirksomhed indenfor løn, økonomi- og regnskab. I Danmark er vi 100 medarbejdere med kontor i Herlev, Køge og Herning. Vores værdier respekt, tillid, mod og fremtid er forankret i vores hverdag 
Vi arbejder konstant med optimering og automatisering af vores arbejdsgange. Det gør vi, for at skabe værdi og sikre levering af løn- og regnskabsservice til vores kunder i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Nye opgaver kommer med stadig større hastighed og med krav om hurtig og effektiv håndtering. Vi har siden 2020 udviklet mere end 100 kontor robotter og tager dermed teten i den teknologiske udvikling.

Bliv robottrainee i Accountor og tag dine første skridt mod en spændende karriere indenfor robotteknologi. Hos Accountor får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale. Accountor hjælper dig til at yde et godt og kvalitetsikkeret arbejde, som skaber værdi for både dig, kunder og kollegaer.

Som robottrainee hos Accountor får du fra starten et stort ansvar og tildeles dine egne ansvarsområder. Du vil hurtigt komme til at arbejde med egne opgaver. Du vil blive en del af et team der har fokus på succes, vækst, udvikling og innovation, som er klar til at tage godt imod dig.

Du vil blive en del af et uddannelsesforløb med varighed på et år. Du vil starte med at blive introduceret til Accountor og vores værdier og værktøjer. I traineeforløbet vil du arbejde tæt sammen med vores 2 erfarne RPA udviklere, som sikre dig en god oplæring og start i dit nye job.

Dine arbejdsopgaver inkluderer: 
 • RPA udvikling samt vedligeholdelse
 • RPA dokumentation af PDD (Dokumentation af den overordnede proces i det robotten udfører)
 • RPA dokumentation SDD (Dokumentation af den tekniske del, selve kodningen til robotten)  
 • Intern IT support herunder opsætning af arbejdsstationer mv.

Den rette profil har følgende kvalifikationer:
 • Du er opdateret på den nyeste teknologi og har en innovativ tankegang
 • Du har en god IT-forståelse og forstår, hvordan vi med fordel kan effektivisere ved brug af robotteknologi
 • Du er ikke bange for at tage fat, uanset om opgaven er stor eller lille
 • Du trives med forandringer og kan hurtigt omstille dig i en afvekslende hverdag
 • Velorganiseret og kvalitetsbevidst med et godt overblik
 • Ansvarsbevidst og ærekær omkring dine opgaver
 • Du er en teamplayer med gode kommunikationsevner
 • Du behersker derfor både dansk og engelsk i skrift og tale
 • Stort drive og gå-på-mod
 • Stor interesse i at udvikle sig
 • Godt humør og høj grad af fleksibilitet
 • Du er proaktiv og omstillingsparat
 • Måske er du startet i et traineeforløb som revisor, men syntes det er mere spændende at være med til at optimere og udvikle og optimere de processer og den teknologi der lægger bagved, end selv at arbejde med regnskab og økonomi
Det væsentlige for at lykkedes som trainee er, at du besidder personligt drive og engagement. Du ser udfordringer som en spændende mulighed for at bringe dit talent i spil.

   
Vi tilbyder
Den rette kandidat tilbydes et udviklende og spændende job. Du bliver en del af en ambitiøs organisation i vækst, med dygtige kollegaer omkring dig. Vi tilbyder et åbent og uformelt arbejdsmiljø med en humoristisk og engageret omgangstone. Du tilbydes en fast stilling på 1 år til en trainee løn, samt pensionsordning og sundhedsforsikring

Ansøgningsproces
Send venligst din ansøgning og CV via nedenstående link. Du opfordres til at søge hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.


Ønsker du yderligere oplysninger
Er du velkommen til at kontakte Senior HR- og Rekrutteringskonsulent Stig Bülow på. Tlf. 81102921

Hvem er vi?
Accountor Denmark A/S udbyder finansiel outsourcing og lønoutsourcing for alle typer af virksomheder og organisationer, udlejning af fastansatte økonomikonsulenter samt rekruttering af økonomimedarbejdere på alle niveauer. Vi er en del af Accountor Group som er den største Nordeuropæiske leverandør på sit område og beskæftiger alene i Norden 2.500 økonomikonsulenter. Vi søger en selvstændig kollega, da du kommer til at arbejde meget med frihed under ansvar og selv er ansvarlig for dine arbejdsopgaver og deadlines. Vi har et godt socialt miljø, hvor vi lytter til og hjælper hinanden. Der er meget fleksibilitet hos os og er du ambitiøs og søger udfordringer, kan du få lov til at prøve kræfter med mere end de vante opgaver. Der er samtidig rig mulighed for en sund work-life balance, da det er medarbejderens egen opgave at planlægge sin arbejdsdag.

 

Log ind