Jobarkiv

fuldtid
Udbudskonsulent
  • CAPAX RECRUITMENT ApS
  • Orient Plads 1, 2150 Nordhavn

Udbudskonsulent for anonym virksomhed. 

Som udbudskonsulent skal du primært have fokus på gennemførelse af forretningskritiske IT-udbud og indkøb – store som små. Du kommer til at tage del i transformationen hos virksomheden.

Du vil beskæftige dig med alt fra store udbud af digitale løsninger til indkøb af mindre støttesystemer. Vi skal gennemføre mange indkøb i de næste år med udgangspunkt i de rammeaftaler, vi er i gang med at udbyde og har adgang til hos SKI.

Det er afgørende, at vi har solide og effektive processer i vores udbudshåndtering, når vi skal anskaffe de fremtidige digitale løsninger. Du kommer derfor til at spille en afgørende rolle i vores udbud og indkøb, som har stor bevågenhed både internt i organisationen, i bestyrelsen og i medierne.

Du får således et stort ansvar sammen med en række erfarne specialister med andre fagligheder end dig selv. Dine opgaver vil primært være SKI-udbud og miniudbud under egne rammeaftaler, og du vil være ansvarlig for at drive udbudsprocesserne, herunder optimere processerne og foretage kvalitetssikring af udbudsmateriale og kontrakter.

Vi forventer, at du har 2-3 års erfaring som udbudskonsulent eller udbudsspecialist, hvor du selvstændigt har gennemført udbudsprocesser. Det er vigtigt, at du er dygtig til at skabe relationer på tværs af organisationen uanset organisatorisk niveau, internt med kollegaer såvel som eksternt med fx leverandører. Du bliver en del af et synligt kontor, og du skal sidde med ved bordet, når der skal træffes afgørende beslutninger. Derfor er det vigtigt, at du kan holde hovedet koldt og sikre, at vi har fod på alle detaljer. I den forbindelse skal du også være analytisk og struktureret og derfra være i stand til at kommunikere tydeligt og klart.

Du skal have lyst til at hjælpe dine kolleger på tværs af organisationen, ligesom du kan søge sparring hos dem. Du skal have gåpåmod og hurtigt kunne sætte dig ind i forretningen, så du er rustet til at hjælpe til med, at vi foretager de optimale indkøb i forhold til vores strategi.

Udbudsprocessen er en proces med fastlagte steps, og derfor skal du kunne lide at drive udbudsprocesser herunder at sætte kravsspecifikation op til udbud i samråd med andre fagligheder i organisationen. Du skal have en struktureret tilgang og være i stand til at sikre ligebehandling og gennemsigtighed over for leverandørerne.

Som Udbudskonsulent vil du have følgende ansvarsområder:

  • Gennemførelse af bl.a. SKI-udbud, miniudbud og IT-udbud under egne rammeaftaler, herunder drive udbudsprocesserne, optimering heraf og foretage kvalitetssikring af udbudsmateriale, kravspecifikationer og kontrakter.
  • Rådgive om afgørende beslutninger, fx om optimale indkøb holdt oppe imod vores strategi, hvor du fra et analytisk og struktureret afsæt er i stand til at kommunikere på en letforståelig måde om muligheder og konsekvenser.
  • Samarbejde med eksterne leverandører med en struktureret og gennemsigtig tilgang til relationerne.

Som Udbudskonsulent forestiller vi os, at du har:

  • Min. 5 års erfaring med selvstændigt at gennemføre udbudsprocesser, herunder gerne IT-udbud og udbuds med kontraktforhandlinger.
  • Analytisk, struktureret og proaktiv tilgang til dine opgaver med blik for detaljen.
  • Evnen og lysten til at skabe relationer og samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen og med eksterne, juridiske leverandører.
  • Gode formidlingsevner og trives i dialogen med kollegaer og samarbejdspartnere uanset organisatorisk niveau, herunder også ifm. vidensdeling og sparring.

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med udbud via en udbudsportal og er uddannet Cand.jur, cand.merc.jur eller har en tilsvarende akademisk uddannelse.

Denne rekruttering er assisteret af Capax Legal. For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Simone Lindegaard på swg@capax.dk