Jobarkiv

fuldtid
El-konstruktør til yngre vækstvirksomhed
  • Voksewerk
  • Bredgade 63A, 1260 København K

Thorslev Automation ApS er en yngre virksomhed, hvor der er fart på hver eneste dag og hvor vi hele tiden er på vej frem. Vi sætter pris på et arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor samtidig med, at vi får noget fra hånden. Vi oplever en stor stigning i efterspørgsel på vores ydelser, og søger derfor nye el-konstruktører.

Vil du være med til at bygge en bedre hverdag for vores kunder? Vi automatiserer produktionsanlæg i industrien og har brug for dig til vores team. Du har en høj faglighed indenfor el og automation, der gør det muligt for dig at rådgive vores kunder om den optimale automationsløsning til deres produktion.

Mange af vores kunder er maskinbyggere, hvor vi designer styringen til dem, og derefter producerer styretavlerne på vores værksted. Vores kvalitet, fleksibilitet og høje serviceniveau er nogle af vores kendetegn. På tavleværkstedet har vi både specialtavler og serieproduktion af standard styringer i alle størrelser, fra små vægskabe til gulvtavler i metermål.

Dine fremtidige arbejdsopgaver

De typiske opgaver er projektering, opgradering og udbygning af eksisterende procesanlæg hos vores kunder samt helt nye projekter, hvor du skal være med til at designe løsningen fra bunden. Arbejdet vil typisk foregå i små teams med konstruktører og PLC programmører.

Du skal blandt andet arbejde med:

  • Design og konstruktion af styringer
  • Udføre el-diagrammer og tavlelayout i Eplan
  • Specifikation af el-løsning internt og i samarbejde med kunden
  • Dialog med værkstedet ang. specialløsninger
  • Deltage i FAT og aflevering af projekter
  • Sparring med salgsafdelingen ved tilbudsarbejde

Hvem er du?

Du kan have mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde som udgangspunkt for at blive vores næste el-konstruktør. Det er dog helt sikkert, at du er helt hjemme i konstruktionstegninger, diagrammer og lignende. Hvis du har erfaring med Eplan, så er det en fordel.

Du kan være elektriker, industrielektriker, automatiktekniker, ingeniør, maskinmester eller have anden teknisk baggrund. Det er mindre vigtigt. Det er til gengæld vigtigt, at du er nysgerrig og i stand til at bruge din uddannelse i en praktisk orienteret hverdag.

Passer vi sammen? Hvis du har lyst til at finde ud af om vi skal skabe små og store mirakler sammen, så send din ansøgning via ansøgningslinket. Du er også velkommen til at ringe til Casper Thorslev på telefon 70206235, hvis du har tekniske spørgsmål.