Jobarkiv

deltid
Søger du et socialpædagogisk arbejde med få timer i Farum?
  • OLIVIA DANMARK A/S
  • Hørkær 2 20, 2730 Herlev
Om Frederik:

Frederik er 6 år gammel og har diagnoserne infantil autisme og mental retardering i sværere grad. Derudover har han ADHD, intet sprog og kognitivt på alder med et barn på 1,5.

Frederik er afhængig af struktur, rutiner og forudsigelighed, så det er et krav at du som hjælper har erfaring indenfor området og kan bidrage til en struktureret og forudsigelig dag. Frederik er en sød og kærlig dreng som ret hurtigt viser tillid til de personer han omgås, hvilket hurtigt gør det trygt for hjælper at være i.

Din opgave går ud på at aflaste forældrene i dagtimerne. Familien har en god klapvogn til Frederik som man kan tage med ud på den faste rute på 4 km, som han går dagligt, enten i klapvognen eller hånd i hånd med dig. Derudover holder Frederik også af at hoppe på familiens trampolin i haven, så du skal som hjælper også bruge tid på trampolinen, sammen med ham. Det er vigtigt at du er klar på at Frederik skal overvåges hele tiden og have hjælp til det meste i løbet af dagen. Familien vil stå for grundig oplæring.Timerne placeret således;

Mandag 3 timer

Onsdag 3 timer

Torsdag 3 timer

Evt. 6 timer hver 4 weekend

I hvilket tidsrum aftales med familien.

Olivia Danmark tilbyder:

Som Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og er derfor sikret en række grundvilkår. I denne stilling vil du som faglært blive placeret på løntrin 41, svarende til 224,90kr. i timen plus aften- og weekendtillæg.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.