Jobarkiv

fuldtid
Vi søger Chauffør til lift- og Maskintransport til Collé Rental & Sales i Karlslunde.
  • Collé Rental & Sales ApS
  • Industrivej 16, 5492 Vissenbjerg

Collé Rental & Sales udvider med en afdeling mere i Karlslunde og søger i den forbindelse 2 chauffør til Lift- og Maskintransport. Vi får en forvogn samt en trækker-trailer til flytning af vores lifte og entreprenørmaskiner i vores nye afdeling i Karlslunde.

Collé Rental & Sales har i over 120 år været specialist i udlejning, salg og service af maskiner til: byggeri, industri, jordflytning, events, intern transport, rengøring, have og park. Organisationen består af afdelinger som er beliggende i Holland, Tyskland, Belgien og nu Danmark. Vi har over 650 medarbejdere fordelt i Europa og 26.000 enheder i vores udlejningsflåde.

 

Om dig:

· Har C+CE kørekort samt EU-Bevis.

· Erfaring med lifte og maskiner er en fordel.

· Erfaring med kørsel af trækker-trailer er et krav.

· Du er mødestabil, flexibel og loyal.

· Det vil være en fordel hvis du har Truck certifikat.

· Er kunde minded og en god hjælpsom kollega.

· God til at holde din lastbil rent, ryddeligt og forsvarlig stand.

Profilen:

Du har gerne erfaring fra lignede stilling med auto, lift eller maskine kendskab. Altid klar på at hjælpe din kollega i en nyopstartet afdeling hvor vi ligger højt vægt på at arbejde sammen som et samlet team. Løsningsorienteret, serviceminded og vant til at arbejde selvstændigt men også en holdspiller når dette kræves. Fleksibilitet er et krav i stillingen, nogle dage vil der være udedøgn i lastbilen, andre dage kan der forventes at man hjælper til på afdelingen i vores klargøring eller værksted. Dette aftales fra gang til gang men i fælles dialog og forståelse for familie livet på hjemfronten.

 

Hvad kan vi tilbyde?

En alsidig og ansvarsfuld fuldtidsstilling i en sund og voksende familievirksomhed medfremragende primære og sekundære ansættelsesvilkår. Løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring m.m.

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tim Larsen på tlf. 28 19 76 17.

Lyder jobbet som noget for dig, så send en motiveret ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgning og Cv sendes på mail til tlarsen@colle.eu Mærket "Chauffør"

Vi læser ansøgninger løbende og ansætter når vi har fundet den rette kandidat.