Inspiration til din jobsøgning

Vil du øge din markedsværdi?

Klik her

Søger du veje til den gode jobsøgning?

Klik her

Inspiration til en bedre arbejdsdag?

Klik her

Artikler

Inspiration, fakta og indsigt - det er formålet med at udgive disse artikler til dig. Uanset om du er jobsøgende, allerede er i et godt job eller bare er nysgerrig på, hvad der rører sig inden for jobmarkedet.

Guide til den gode jobansøgning
  • Udgivet:

Jobansøgningen er din første mulighed for at imponere en potentiel arbejdsgiver, og derfor er det også afgørende, at den bliver god. Her giver vi dig nogle afgørende trin, som kan klæde dig godt på til at skrive en god ansøgning. Læs mere.

Læs mere
Brug dit netværk i vejen til ansættelse
  • Udgivet:

I dagens konkurrenceprægede jobmarked kan det godt være en udfordrende proces at finde et job - det er her dit netværk kommer ind i billedet. I denne artikel giver vi nogle gode råd til, hvordan du kan øge dine chancer for at lande dit drømmejob ved at bruge dit netværk.

Læs mere
Spørgsmål til jobsamtalen
  • Udgivet:

Er du forberedt på de spørgsmål, der kan komme til din næste jobsamtale? At være klar på de spørgsmål, du kan blive stillet under en samtale, kan have afgørende betydning for din succes med samtalen. Læs hvordan du bliver godt klædt på her.

Læs mere
Tre gode råd til din jobsamtale
  • Udgivet:

Får du også koldsved, når du skal til jobsamtale? Så er der råd at hente. I denne artikel finder du tre gode råd til, hvilken samtaleadfærd, der er god at bruge, når du er til jobsamtale.

Læs mere
Nyuddannet – hvordan styrker du din jobsøgning?
  • Udgivet:

Uddannelsen er i hus, og du skal skifte studielivet ud med erhvervslivet. Måske du har søgt de første jobs? Eller du er ved at tage tilløb til din jobsøgning? Hvis du også sidder med en del ubesvarede jobsøgningsspørgsmål som nyuddannet, så har du fat i den helt rigtige artikel.

Læs mere