jobdanmark-user-hero.jpg

Opret en brugerprofil i dag og lad dit næste job komme til dig!

Med en bruger på JobDanmark tilpasses dit jobfeed, så de ledige job som er det bedste match til din profil vises først. 

Kom i gang!

Om JobDanmark

JobDanmark er et personligt jobfeed, som bruger den nyeste teknologi til at vise dig de ledige job, som passer bedst på din profil. Med en profil på JobDanmark får du dagligt job som anbefales til dig personligt - jo mere du bruger siden, des bedre bliver vi til at anbefale dig job!

Desuden gir' JobDanmark dig den jobsøgende et hav af funktioner, som gør det nemmere at søge job. Med en profil på JobDanmark kan du lynhurtigt gemme interessante job mens du er på farten, ligesom du kan angive din egen interresse i jobbet. Dermed er det lynhurtigt at finde frem til de job, du ønsker at søge.

Har du en jobsøgerprofil på JobDanmark kan du desuden følge danske virksomheder og få besked, når de har et job til dig! Har du spørgsmål til en ledig stilling kan du spørge direkte på JobDanmark (såfremt virksomheden tillader det). Virksomheder kan desuden fremsøge dig i vores CV-bank og tage direkte kontakt, hvis din profil passer på deres ledige stilling.

Vores mission er at hjælpe danske jobsøgende. Derfor udvikler vi konstant nye værktøjer, som du kan bruge i jagten på drømmejobbet. Vi anbefaler, at du følger os på Facebook og på Instagram, hvor du løbende får besked om nye job og nye værktøjer.

Held og lykke med jagten på dit næste job!