fa-et-ubegraenset-antal-jobannoncer

Få et ubegrænset antal jobannoncer

Med et Pro+ abonnement hos JobDanmark får I – udover et ubegrænset antal jobopslag og et væld af andre funktioner – værdifuld viden om de personer, der læser jobopslagende på jeres virksomhedsprofil. 

Kom i gang!

 

Anbefalet til en virksomhed med over 5 rekrutteringer om året

JobDanmark er et personligt jobfeed, der bruger den nyeste teknologi til kun at vise relevante stillinger for den jobsøgende. For en virksomhed, hvor man har flere jobopslag om året, kan det betale sig at tegne et abonnement med et ubegrænset antal jobopslag. Et enkelt opslag på en traditionel jobportal som Jobindex eller Ofir koster 3-5.000 kr. Har man blot fem stillingsopslag årligt, så har man betalt et helt årsabonnement hos JobDanmark med alle vores værdiskabende funktioner inkluderet.

kr. 0 pr. md.
Kom i gang!

kr. 0 pr. md.
Kom i gang!
Signaturlogo.jpg

Signatur er et 100 % danskejet bureau, der siden 1989 har hjulpet en lang række kunder med håndtering af informations- og stillingsannoncer og dermed beslægtede opgaver.

Vi vil gerne rokke ved begrebet ’plejer’, når det kommer til eksponering af en stilling, fordi det er så væsentlig en del virksomhedens profilering”, siger Alan Wervick, der er seniorkonsulent hos Signatur. ”I dag kræver selve eksponeringen af stillingen, at man nøje vurderer hvilket værktøj, der giver det bedste resultat. Det er ofte ikke nok bare at slå stillingen op.

Samarbejdet med JobDanmark indebærer opbygning af skræddersyede kampagner for stillinger, der vurderes at skulle have mere digitalt liv for at ramme en tilpas mængde kvalificerede kandidater. ”Vi bruger løbende JobDanmarks JobMatch-produkt, der både giver værdi for pengene i forhold til eksponering for det rette publikum men også en god slutdokumentation, som vi kan bringe videre til vores kunder”, siger Alan Wervick.

logojfm.png

Jysk Fynske Medier er landets næststørste mediekoncern med en budgetteret omsætning på 2 milliarder kroner og 1700 medarbejdere fordelt på mange forskellige lokationer i Danmark.

”Vores forretning er hele tiden i udvikling, og der kommer løbende nye innovative tiltag, som kræver forskellige kompetencer hos nye medarbejdere – og deraf også krav til os i HR. Vi bruger JobDanmark løbende i vores rekrutteringer, fordi differentiering hos dem er standard. De bygger en skræddersyet kampagne til hvert enkelt stillingsopslag, og det er klart en fordel for os. Prismæssigt synes jeg, vi får meget for pengene, og folkene hos JobDanmark er hurtige til at eksekvere, og følger kampagnen til dørs med en fyldig tilbagerapportering.”

Lars Ekman Jørgensen, HR-konsulent

VIAlogo.png

VIA University College er en af Danmarks seks professionshøjskoler, hvor der blandt andet uddannes lærere, pædagoger, sygeplejersker, ingeniører, fysioterapeuter, designere mm.

Vi har etableret et samarbejde med JobDanmark, som bruger data på en intelligent måde i forhold til at målrette jobkampagner mod potentielle kandidater. Det er særligt på lederstillinger eller specialiserede stillinger, at vi bruger JobDanmark. Her oplever vi, at de kan ramme målgrupper, som ellers kan være svære at tiltrække. Dette eksempelvis hvis vi skal tiltrække en underviser til ingeniøruddannelserne. Her kan det godt være en udfordring, da stort set alle i den branche er i beskæftigelse. Her bruger vi JobDanmark til at bygge en kampagne omkring jobbet, hvor vi har mulighed for at fortælle den gode historie om VIA som arbejdsplads, hvilket har givet os adgang til et større felt af kandidater.

JobDanmark er én af mulighederne i vores værktøjskasse, når vi skal eksponere en stilling og særligt den digitale del med data på jobsøgende fungerer rigtig godt”

Morten Andersen-Mølgaard, HR Udviklingskonsulent

Om JobDanmark

Vi arbejder ud fra en filosofi om at lade jobannoncen komme til den jobsøgende, og ikke omvendt.

Vi ønsker at understøtte frie og lige muligheder på arbejdsmarkedet, og jobannoncer målrettet folk med nedsat erhvervsevne er således gratis. Vi har ligeledes valgt, at annoncer målrettet praktikker og frivilligt arbejde også er gratis. Dette vil være vores ydmyge bidrag til FNs verdensmål nr. 8 om anstændige jobs og økonomisk vækst. 

Vores kontor i Odense er bemandet med dygtige mennesker, som hver især kan hjælpe din virksomhed til en god start med JobDanmark.

JobDanmark – alt til eksponering af dine stillinger.

Kim Møller-Nielsen
Kim Møller-Nielsen
Camilla Sander Nielsen
Camilla Sander Nielsen