Artikler

En guide til ansættelsesprocessen for arbejdsgivere
 • Udgivet:

En effektiv ansættelsesproces er afgørende, når de mest kvalificerede kandidater skal tiltrækkes til din virksomhed. Det kan dog godt være en udfordrende proces for enhver arbejdsgiver - derfor giver vi dig her en grundig guide til ansættelsesprocessen.

Læs mere
Forbered dig til jobsamtalen som arbejdsgiver
 • Udgivet:

Jobsamtalen er afgørende, når den rette kandidat skal findes til en ledig stilling. Det er nemlig her, du som arbejdsgiver får muligheden for at vurdere, om kandidaten passer ind i jobbet og kulturen i virksomheden. Her giver vi dig nogle gode råd til, hvordan du bedst forbereder dig til en jobsamtale.

Læs mere
Her er 5 gode råd til din rekruttering
 • Udgivet:

Rekrutteringsprocessen spiller en afgørende rolle, når det gælder om at sikre din virksomheds succes og vækst. Er du i tvivl om, hvordan du skaber en rekrutteringsstrategi, der giver dig de mest kvalificerede kandidater til dine ledige stillinger? Frygt ej – vi har skrevet en artikel her med 5 tips til, hvordan du kan optimere din rekrutteringsindsats.

Læs mere
Derfor er arbejdsmiljøet vigtigt for dit employer brand
 • Udgivet:

Arbejdsmiljøet i en virksomhed har ikke kun betydning internt. Det spiller også en afgørende rolle for opbygningen og vedligeholdelsen af et stærkt employer brand. Når du har fokus på et godt arbejdsmiljø, er du samtidig med til at styrke din virksomheds image udadtil.

Læs mere
Bemanding vs. rekruttering
 • Udgivet:

Hvad er forskellen på bemanding og rekruttering? Selvom de to ord kan lyde som det samme, er der alligevel stor forskel på dem. Har man som virksomhed en velafbalanceret tilgang til begge processer, har man god sandsynlighed for at opnå både kortsigtede og langsigtede succeser.

Læs mere
Employer Brand Analyse - sådan får du styr på, hvordan din virksomhed opfattes
 • Udgivet:

Har du styr på, hvordan din virksomhed bliver opfattet? Det er afgørende for enhver virksomhed at blive klog på, hvordan den opfattes af både nuværende og potentielle medarbejdere. Og det er her en employer brand-analyse kommer ind i billedet. Læs hvordan du laver en Employer Brand Analyse her.

Læs mere
Sådan skriver du den gode jobannonce
 • Udgivet:

En veldesignet og velformuleret jobannonce kan være altafgørende, når de bedste talenter skal findes. Vi giver dig her vores bud på en skabelon til den gode jobannonce, så du kan blive godt klædt på til at fange de rette kandidater og sikre vækst og succes i din virksomhed.

Læs mere
Få en god employer branding-strategi
 • Udgivet:

Det kan godt være noget af en udfordring at tiltrække og fastholde nye talenter i en tid, hvor konkurrencen på jobmarkedet er enorm. Derfor er det afgørende at opbygge en effektiv employer branding-strategi, så din virksomhed kan skille dig ud fra konkurrenterne og tiltrække drømmekandidaterne.

Læs mere
Rekrutteringsmarkedsføring - bliv godt klædt på
 • Udgivet:

I dagens Danmark kan det godt være en udfordring at finde dygtige medarbejdere. Derfor er mange virksomheder nødt til at tænke innovativt, når talentfulde kandidater skal tiltrækkes. Og det er her, at rekrutteringsmarkedsføring har stor betydning.

Læs mere
En vellykket rekrutteringsstrategi
 • Udgivet:

Det kan være en dyr fornøjelse at rekruttere de forkerte medarbejdere, og derfor er det utrolig vigtigt at have en vellykket rekrutteringsstrategi. Her får du en opskrift på, hvordan du kan skabe en vellykket rekrutteringsstrategi.

Læs mere
Definér virksomhedens identitet og opsæt branding
 • Udgivet:

Det kan være svært at vide, hvordan man definerer en virksomheds identitet, men frygt ej – vi har skrevet en guide til dig, så du kan komme i gang med at identificere det unikke ved din virksomhed og etablere et stærkt brand, der bliver husket.

Læs mere
Vigtigheden af rekruttering
 • Udgivet:

Rekruttering er ikke længere blot en administrativ opgave for virksomheder. Det er blevet en langt mere strategisk indsats, der behøver større og større opmærksomhed. Og det er der en god grund til! Rekruttering spiller nemlig en afgørende rolle for enhver virksomheds succes og vækst.

Læs mere
Rekruttering af medarbejdere
 • Udgivet:

Rekruttering kan koges ned til tiltrækning og udvælgelse af den perfekte medarbejder. Og selvom det lyder simpelt nok, er der flere ting, der skal tages højde for undervejs en rekrutteringsproces. God forberedelse, en knivskarp jobannonce og en grundig samtale er bare få af de ting, du bør have med i beregningerne, inden du begiver dig ud i rekruttering af nye medarbejdere.

Læs mere
Hvad er employer branding?
 • Udgivet:

Employer branding er afgørende for, om din virksomhed får succes og formår at tiltrække og fastholde talenter. Her giver vi dig en grundig gennemgang af, hvad employer branding er, og hvorfor det er så vigtigt for enhver virksomhed.

Læs mere