Jobarkiv

fuldtid
Produktionsmedarbejdere søges til fremstilling af metalemballage (aftenhold)
  • JKS a/s, Horsens
  • Bjerrevej 50, 8700 Horsens
På vegne af kunde i Hedensted varetager JKS opgaven med at finde produktionsmedarbejdere til længerevarende vikariater af ca. 4-5 måneder på aftenhold. Der er tale om en 4-dags uge med mødetiderne mandag-torsdag kl. 14:20-23:55.

Om stillingen
I rollen som produktionsmedarbejder bliver du en integreret del af produktionsholdet, hvor din hovedopgave er at sørge for, at kvaliteten er i top og opretholde en konstant høj produktionskapacitet.

De primære opgaver i stillingen er:

  • Kvalitetskontrol
  • Pakning
  • Maskinbetjening
  • Truckkørsel, hvis du har et truckcertifikat, ellers står der en sød kollega klar til at hjælpe
  • Forefaldende arbejde
Når du bliver en del af holdet på fabrikken i Hedensted, får du muligheden for at arbejde sammen med erfarne kolleger, der er dedikerede til at støtte dig. Der bliver sørget for, at du får en grundig oplæring.

Stillingen er et vikariat af ca. 5-6 måneders varighed.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er evt. har praktisk erfaring som industrioperatør (ufaglært), produktionsmedarbejder eller lignende. Erfaring fra en tilsvarende stilling er en fordel, men ikke påkrævet, da der vil blive sørget for, at du får en omfattende oplæring i alle arbejdsopgaver. Det er dog afgørende, at du er forberedt, nysgerrig og trives med at påtage dig ansvar og sikre høj kvalitet. Du skal kunne læse, skrive og forstå dansk.

Ansøgning og kontakt
JKS varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevant bilag her. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og tager stillingen ned, så snart den er besat.

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Line Krogh Frederiksen på tlf. 76275756 eller via mail på likro@jks.dk.