Jobarkiv

fuldtid
Projektleder
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS
  • Havdigevej 7, 6700 Esbjerg

Vil du udfordres i et vækstmiljø, som tilbyder faglig og personlig udvikling, hvor du får chancen for at bevise, hvad du kan, og hvor dine karriereambitioner med sikkerhed kan indfries? Så er muligheden der nu! 

HARCO Heavy Lifting er på en spændende vækstrejse og ønsker at styrke virksomhedens position som en frontløber i vindenergibranchen. Vi søger en topmotiveret projektleder til virksomhedens ekspanderende projekteksekveringsteam.

Dine ansvarsområder 

Som projektleder vil du arbejde på interne og eksterne projekter med reference til Head of Projects. Du vil få en vigtig rolle i at konsolidere og udbygge virksomhedens position som én af industriens frontløbere. Dit arbejdsområde vil også omfatte ledelse og/eller eksekvering af applikations- og serviceprojekter i tæt samarbejde med virksomhedens projekteksekveringsteam, der også involverer mekanik, salg, service og kvalitetsafdeling.

Som en vigtig del af teamet vil dine ansvarsområder ikke kun omfatte eksekvering af projekter, men også aktiv deltagelse i sikringen af høj kundetilfredshed og intern projekt- og procesoptimering. 

Om dig og dine kvalifikationer

Vi søger en kandidat med 1-2 års relevant erhvervserfaring med en positiv og proaktiv tilgang til de opgaver, som skal løses. Én der ønsker at bidrage til udviklingen af virksomhedens eksisterende og nye kunderelationer, og som styrker det gode interne samarbejde. 

Vi forestiller os, at du

  • er i stand til at håndtere flere opgaver samtidigt
  • er selvkørende og en initiativtager
  • trives individuelt, men også i et team
  • ser muligheder frem for begrænsninger.

Dine kvalifikationer og færdigheder:

  • minimum 1-2 års erfaring med tekniske projekter og projektledelse
  • gode engelskkundskaber (skriftligt og mundtligt)
  • detaljeorienteret
  • bachelor inden for mekanik, elektriske systemer eller tilsvarende.

Har du kendskab til offshore vind, løfte- og håndteringsudstyr, er det en fordel, men ikke et krav. 

Arbejdssted er Esbjerg.

Velkommen hos HARCO Heavy Lifting

HARCO Heavy Lifting tilbyder en spændende rolle, en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og engagement. Du tilbydes en konkurrencedygtig gagepakke og ansættelsesvilkår i en virksomhed med store ambitioner og internationalt udsyn.

Du kan glæde dig til en hverdag, der byder på varierende opgaver i et team af dygtige specialister, ligesom du kommer til at arbejde i et tillidsfuldt og uformelt arbejdsmiljø præget af faglighed, fleksibilitet og fokus på fælles succes.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 88 84 44 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Om HARCO Heavy Lifting A/S

Hos HARCO Heavy Lifting er rejsen præget af konstant udvikling og dedikation til at levere førsteklasses rådgivning, projektledelse og service inden for offshore- og vindsegmentet. Man er stolt over at være anerkendt som en førende virksomhed, der har modtaget hæder og nomineringer, hvilket afspejler potentialet for fortsat vækst. Med omkring 45 dedikerede medarbejdere er teamet kernen i virksomhedens succes. Her brænder man for at servicere nogle af verdens førende brands inden for havvindmøller, og ekspertisen er grundlaget for positionen som én af branchens foretrukne partnere.

HARCO Heavy Lifting er ikke kun i frontlinjen af grøn energi, men er også en arbejdsplads, der værdsætter sine medarbejdere og deres bidrag. Virksomhedens historie er kombinationen af banebrydende projekter, bæredygtig udvikling og en forpligtelse til at lede vejen inden for den grønne omstilling. 

Besøg www.harco.dk for mere information om virksomheden, projekter og innovative tilgange.