Jobarkiv

deltid
Hjælpetræner/handicaphjælper – velegnet som studiejob
  • Visioner for Downs syndrom
  • Rahbeks Allé 11, 1749 København V

Vi hjemmetræner vores dreng Philip på 12 år, som er født med Downs syndrom. Til hjemmetræningen søger vi hjælpere, som kan assistere i træningen og varetage træning og pasning af Philip alene. Vores team består af 3 til 4 studerende, som har jobbet som et studiejob ved siden af deres studie.

Det er vigtigt, at du kan lide børn og har lyst til at passe børn, da der vil være brug for toiletbesøg, mad og leg ind imellem træningen. Herudover er det en forudsætning, at du er indstillet på at følge de instrukser, som vi giver dig i forhold til Philips program. Arbejdstiden er fordelt på hverdage og weekend. Arbejdstiden ligger på hverdage fra kl. 14.30, mens arbejdstiden i weekenderne både kan være i dags- og aftentimerne.

Philips træningsprogram er et neurologisk stimulationsprogram, hvor vi øger intensitet, hyppighed og varighed af stimuli gennem alle Philips sanser. Hjælperen vil blive grundigt instrueret i programmet og de træningsmetoder, som vi arbejder med.

Ud over arbejde som hjælpetræner kan arbejdet også indebære arbejde med at hjælpe med at lave madpakker og forberede aftensmad.

Philip har en storebror på 16 år og en lillesøster på 9 år. Der vil også være mulighed for arbejde med pasning af Philip og hans lillesøster.

Arbejdstiden er fleksibel og kan være fra 6 til 15 timer om ugen og aftales løbende. Lønnen er 133 kr. i timen plus indbetaling til ATP og feriekonto. Ved pasningsvagter er lønnen 189 kr. i timen. Lønnen er fastsat af Københavns Kommune, som også betaler lønnen. Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

Vi bor på Rahbeks Allé på Vesterbro, og træningen foregår i vores hjem. Vi bor i et røgfrit miljø.

Hvis du er interesseret i stillingen som hjælper, kan du kontakte Philips mor, Erica, på tlf. 28 11 04 55.