Jobarkiv

fuldtid
Køkkenchef for spisestedet på Gammelbro Camping
  • Gammelbro Camping I/S
  • Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Køkkenchef på en af Danmarks største campingpladser

Er du passioneret omkring god mad, god stemning og gode arbejdsvilkår for dine ansatte?
Så venter her en spændende mulighed for at være med til at bygge et nyt koncept op, der har den gode smag og den gode stemning i centrum.

Hvem er vi?

Hos Gammelbro Camping leder vi efter en ny medarbejder eller forpagter til vores spisested. Vi har en veldrevet plads med omkring 1000 enheder, hvoraf ca. halvdelen er fastliggerpladser. Vi driver vores virksomhed på baggrund af klare værdier; ordentlighed, tillid og nærvær, og vi vægter medarbejdertrivsel højt. Det er vigtigt for os, at spisestedet også bliver drevet på en måde, der afspejler de værdier.

Hvad tilbyder vi?

Spisestedet er en vigtig del af servicetilbuddene til vores gæster. Vi tilbyder meget fordelagtig husleje i fuldt møblerede lokaler med plads til ca. 100 siddende gæster og dertil køkken med alt inventar. Sidste år indrettede vi en grillbar til take-away mad med separat nyt køkken i forlængelse af de øvrige lokaler.

Da spisestedet ligger inde på pladsen vil det i udgangspunktet følge campingpladsens sæsoner, så pladsens højsæson også er spisestedets højsæson. Det er derfor vigtigt at være indstillet på, at der skal lægges mange arbejdstimer i forårets helligdage samt juli og august måned. I vintermånederne er der dog også gode muligheder for at afholde selskaber og/eller drive cateringvirksomhed.

Hvad forventer vi?

For at opnå succes med spisestedet er det en forudsætning, at du/I formår at rekruttere og oplære medarbejdere til at hjælpe i højsæsonen. På grund af travlheden er det absolut nødvendigt med hensigtsmæssige strukturer og klare rammer, så alle ansatte ved præcist, hvad de skal.

Det er vores erfaring, at der er bedst grundlag for at tilbyde grill- og cafémad med klassiske velsmagende retter samt dagens ret. Stemningen og maden skal være familievenlig og uformel. Samtidig ønsker vi, at der lægges vægt på gode råvarer og på de detaljer, der kan løfte den samlede oplevelse.

Hvem leder vi efter?

Vi søger allerhelst et par, som kan drive spisestedet sammen. Både ægtepar, vennepar og forretningspartnere kan komme i betragtning. Derudover lægger vi vægt på følgende:

  • Erfaring inden for restaurationsbranchen
  • Hjerte for kundeservice
  • Sans for forretningsudvikling
  • Ledelseserfaring
  • At du/I selv tager aktivt del i driften af spisestedet og er nærværende både over for kunder og ansatte
  • Basis kendskab til tysk er en fordel, men ikke et krav

Ansøgning og CV sendes til job@gammelbro.dk

Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Jacob Knudsen på tlf. 51264340.