Jobspot med effektgaranti

Finder du ikke den rette kandidat, kører vi dit spot igen - helt uden beregning

Med et jobspot i radioen får du en enkel og effektiv løsning til at finde din næste medarbejder. Du frister de skarpeste kandidater til din ledige stilling – også dem, der ikke vidste, de var klar til et jobskifte.

Og det bedste? Finder du ikke den rette kandidat inden for 2 til 6 uger efter dit sidste spot har kørt, får du dit jobspot i radioen igen, helt gratis. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan lave den helt rette løsning til dig. Jobspot med effektgaranti

Det er rekruttering gjort trygt og enkelt – for vi ved, at den rette ansættelse er afgørende for din forretning.

Vores skræddersyede jobspots sikrer, at din stemme og mulighederne i netop din virksomhed bliver hørt af de helt rigtige lyttere – fra den passive jobjæger til de aktivt søgende talenter. 

Vi kender til effekten af vores jobspots, og derfor står vi ved din side indtil missionen er fuldført. 

Forpligt dig til kvalitet og effektivitet – rekrutter med jobspot med effektgaranti.

En ung kvinde i orange arbejdsjakke smiler. På en blå baggrund.

89% af danskerne hører radio ugentligt

Lyd er et voksende medie, og radiospots til kommerciel radio er stadig et effektivt markedsføringsværktøj.

Ifølge tal fra Danmarks Statistik lytter mere end 89% af danskerne stadig til radio ugentligt. Det giver dig mulighed for at nå ud til potentielle kunder i mange forskellige geografiske områder og forstærke dit budskab der.

Du kan vælge, om dit spot kun skal afspilles i dit lokalområde, eller om du vil nå ud bredt geografisk.

Da Jobdanmark er en del af JFM, har vi adgang til 6 radiokanaler og op mod 783.000 ugentlige lyttere. Derfor ved vi præcis, hvad der virker på lyd, og hvordan du lander din næste medarbejder med et radiospot. 

Mand arbejder med træværk

Mange brancher lytter til radio som en del af deres dagligdag. De hører radio i butikken, på byggepladsen eller når de kører varer ud.

Jobspot er derfor en effektiv måde, at nå ud til  passive ansøgere i disse brancher. Måske står de ikke og aktivt søger et job, men dukker det helt rette tilbud op, søger de alligevel. Det er kandidater, som ellers kan være svære at nå ud til med traditionelle medier til jobannoncering. 

Det gælder brancher som:

  • Håndværkere

  • Taxachauffører

  • Mekanikere

  • Kokke

  • Teknikere

  • Butiksansatte

 

Hvad koster det?

Prisen på et jobspot afhænger af, hvor i landet-, hvor stort et område-, og hvor ofte du vil have dit spot afspillet. Prisen for et jobspot starter ved 2.125 kroner, men for at få mest effekt af dit jobspot, laver vi et skræddersyet tilbud til dig ud fra dine behov.

 

Hvordan virker effektgarantien?

Hvis du tidligst 2 uger og senest 6 uger efter sidste indrykningsdag ikke har fundet og ansat en egnet kandidat, genindrykker vi dit jobspot uden beregning.

Det vil sige, at du senest 6 uger efter dit spot har kørt, skal kontakte os, hvis du ikke har fundet en egnet kandidat. Genindrykningen bliver i samme område, og med samme antal afspilninger. Helt uden beregning. 

Har du flere ledige stillinger, du gerne vil reklamere for i dit jobspot - så er det selvfølgelig intet problem. Effektgarantien kan dog kun bruges, hvis du ikke finder en egnet kandidat på tværs af de forskellige ledige stillinger, som du reklamerer for i dit jobspot. 

 

 

Eksempler på radiospot

Jobspot for McCartney

Den familieejet virksomhed McCartney var på udkig efter to nye medarbejdere til deres globale virksomhed.

Virksomheden er førende leverandører indenfor undervandsteknologi, og havde brug for to nye specialister til deres team. De valgte at slå på virksomhedens gode arbejdsforhold og aktive personaleforening i deres spot.

 

Jobspot for Tjæreborg Industri

Tjæreborg Industri arbejder indenfor fjernvarme, energi og beton - og var i gang med en større ansættelsesrunde.

De havde 10 ledige stillinger, der skulle besættes -  bland andet ledte de efter nye elektrikere, teknikere og smede. De vidste, at en af de mest effektive måder at nå ud til en stor gruppe potentielle kandidater var at gøre brug af et radiospot.

Jobspot for Jernvedlund Træbyg

Jernvedlund Træbyg søgte tømrere til deres virksomhed. I deres jobspot valgte de at fokusere på, at de tilbyder deres medarbejdere firmabil samt en 4-dags arbejdsuge.

Tømrer hører generelt meget radio mens de arbejder, og derfor var jobspot en oplagt mulighed for at nå ud til den gruppe kandidater. 

 

 

Interesseret i et jobspot med effektgaranti?

Så udfyld formularen herunder. 

For at kunne give dig det bedste tilbud, tager vi først en indledende snak om dine rekrutteringsbehov. Herefter vil du modtage et skræddersyet tilbud fra én af vores specialister. Helt uforpligtende. Vi kontakter dig indenfor 24 timer på hverdage. 

 

Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jobdanmark, accepterer du at modtage elektroniske nyhedsbreve på mail og sms-beskeder som indeholder nyheder, markedsføringstilbud, inspiration til rekrutteringstiltag og employer branding, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og faglige events. Nyhedsbrevene vil ligeledes indeholde nyheder, markedsføringstilbud og inspiration til markedsføringstiltag og konkurrencer fra Mediekoncernen JFM og vores nyhedsmedier, herunder avis-, online- og radiomedier, samt JFMs datterselskaber; dealsiderne Spotdeal.dk, sweetdeal.dk, og Deal.dk.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde via linket i bunden af den tilsendte e-mail.

Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her.