Har du brug for hjælp?

Skal Jobdanmark hjælpe dig med at rekruttere?

Se ofte stillede spørgsmål her 

Nedenfor finder du svaret på nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi hos Jobdanmark får fra vores kunder.

Hvis ikke du kan finde svaret på netop dit spørgsmål eller blot ønsker at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@jobdanmark.dk eller 65 45 53 00.

Vi vil med glæde forklare, hvordan vi hjælper din virksomhed med at rekruttere den rette kandidat hurtigere!

 

Målrettet jobannoncering indebærer, at dit stillingsopslag når ud til så mange potentielle kandidater som muligt. Med målrettet jobannoncering sikrer du, at dit stillingsoplag bliver eksponeret for de rette kandidater, der hvor kandidaterne allerede har deres opmærksomhed. 

Hos Jobdanmark hjælper vi virksomheder inden for mange forskellige brancher med at effektivisere deres rekruttering ved at få deres stillingsopslag ud over rampen. Mulighederne er mange, når det kommer til at skabe opmærksomhed omkring dit stillingsopslag og effektivisere din rekruttering. Vi har sammensat flere skræddersyede pakker til virksomheder med et rekrutteringsbehov, som vi ved fungerer, og vi sammensætter også gerne en pakke, som passer til dine behov. 

Her kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med målrettet rekruttering. 

JobMatch er vores digitale jobkampagne, der sørger for, at dit stillingsopslag får 70.000-300.000 eksponeringer. Gennem målrettet annoncering bliver dit jobopslag eksponeret bredt ud samtidig med, at vi afgrænser geografisk, så vi rammer din ønskede målgruppe, der hvor de befinder sig. Vi imødekommer dine behov og sammensætter hver enkel kampagne ud fra den specifikke stilling på baggrund af din ønskede målgruppe og geografi. 

Det, der afgør dit valg af pakke, er sværhedsgraden på den aktuelle stilling samt hvor mange eksponeringer, du ønsker. Som regel har vores nye kunder prøvet lidt af hvert før os, så de ved allerede hvilke stillinger, de har sværest ved at tiltrække kvalificerede ansøgere til, hvorefter vi kan vejlede kunden i hvilken pakke, der passer bedst til rekrutteringen. 

Det er størrelsen på pakken, der afgør kampagnens levetid samt den forventede rækkevidde. Vi tilpasser kampagnen efter dine behov og skruer op og ned for de enkelte kanaler alt efter, hvad der passer til netop din stilling. 

Du kan finde et overblik over vores JobMatch-pakker her.

Når din jobkampagne slutter, modtager du en rapport, der giver indsigt i kampagnens resultater. Her får du et overblik over hvor mange visninger og kliks, der har været på dine digitale bannere samt i hvilke områder, at din jobannonce har klaret sig bedst. Vi ringer desuden for at følge op på, om du har fundet din næste værdifulde medarbejder

Det varierer fra stilling til stilling, og det er derfor ikke muligt med sikkerhed at udpege hvilke kanaler, der har størst effekt. På HiBoost talent marketing kampagner kan vi se, at ca. to ud af tre af de kandidater, som brugerne ansætter, kommer fra de passive kanaler såsom LinkedIn, Facebook, Google og Instagram. Den resterende tredjedel kommer primært fra virksomhedens egne kanaler, de traditionelle jobportaler samt offentlige jobbanker.

Employer branding omhandler promoveringen af din virksomhed samt dens værdier og virksomhedskultur, der skal sikre, at I bliver positioneret som en attraktiv arbejdsplads for både nuværende og potentielle medarbejdere. Employer branding er altså betegnelsen for din virksomheds forsøg på at markedsføre sig som en attraktiv virksomhed, hvilket forbedrer jeres mulighed for at rekruttere nye folk i fremtiden samt at fastholde nuværende medarbejdere. 

Klik her, hvis du ønsker at læse mere om, hvorfor det er en god ide at arbejde med dit employer brand, samt hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at udarbejde en employer branding-strategi. 

Der er er mange gode grunde til at afsætte ressourcer til brandingen af din virksomhed. Det er blandt andet vigtigt at styrke jeres employer brand fordi:

  • 75% af de jobsøgende undersøger virksomhedernes brand på de sociale medier, inden de søger jobbet, og det er derfor en rigtig god ide, at de jobsøgende kan finde noget om jeres virksomhed samt dens kultur og værdier, når de besøger jeres kanaler.

  • Virksomheder med et attraktivt employer brand sparer i gennemsnit 43% på deres rekrutteringsomkostninger, da de jobsøgende på forhånd kan få en fornemmelse af, om de passer ind i jeres virksomhed og deler de samme værdier. I vil dermed kunne undgå at fejlansatte en medarbejder, der ikke matcher med det, som I står for.

  • Medarbejdere er villige til at acceptere en lavere løn, hvis virksomheden har et godt omdømme og en god arbejdskultur. Derudover kan det sikre en øget trivsel, tilfredshed og engagement blandt dine medarbejdere.

  • Det bliver nemmere for jer at rekruttere nye medarbejdere i fremtiden, og der vil være flere kvalificerede ansøgere i takt med, at I øger kendskabet til jeres virksomhed. 

Vi er en del af JFM, der er Danmarks næststørste privatejede mediekoncern, som dækker størstedelen af Danmark med 15 dagblade og 53 ugeaviser fordelt over hele landet. Vi råder derfor over et bredt udvalg af aviser, som du kan få din jobannonce med i. 

Du kan indsende en mail med en vedhæftet stillingsannonce, dine ønsker til avis og eventuelle spørgsmål til vores mail kontakt@jobdbanmark.dk, hvorefter vi tager os af din henvendelse inden for 24 timer på hverdage. Har du ikke allerede et udarbejdet stillingsopslag, så hjælper vi gerne med at skrive dit stillingsopslag. 

Du er også altid velkommen til at kontakte os på 65 45 53 00, hvis du har brug for vejledning til din jobannoncering. 

Du vælger selv hvor lang tid, at din jobannonce skal være publiceret på Jobdanmark. Den maksimale periode for annoncering på Jobdanmark er 45 dage, og denne periode kan ikke forlænges, før de 45 dage er gået.

Hvis din ledige stilling har en specifik ansøgningsfrist, afpublicerer vi gerne dit jobopslag på denne dato, så det ikke længere er muligt at ansøge om jobbet.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Hvis du har andre spørgsmål eller brug for yderligere support, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@jobdanmark.dk eller 65 45 53 00