Få hjælp til dit jobopslag

Skriv dit jobopslag med kunstig intelligens

Oplever du, at det kan være svært at skrive et jobopslag, der sikrer, at du modtager ansøgninger fra kandidater med de rette kvalifikationer, erfaringer og værdier?

Så kan du med fordel gøre brug af vores kunstig intelligens som hjælper med at udarbejde dine jobopslag! Hos Jobdanmark har vi udnyttet avanceret kunstig intelligens, baseret på ChatGPT, for at levere en effektiv og brugervenlig løsning til at skabe et udkast til et professionel jobopslag.

Få gratis hjælp til at skrive et jobopslag, der når de rette kandidater

Vil du også være sikker på at nå de helt rigtige kandidater til lige præcis din stilling? Brug vores kunstige intelligens til at skrive et gratis udkast til dit jobopslag, så du kan komme hurtigt og nemmere videre med din rekruttering.

Rigtig god rekruttering!

Hvorfor er det vigtigt at have et godt jobopslag? 

Jobopslagene er den første kontakt, du har med potentielle kandidater til stillinger i din virksomhed. Et veludført jobopslag kan derfor være afgørende for, at du rammer det bredest mulige felt af ansøgere, som samtidig matcher stillingen og virksomhedens behov.

Der er god grund til at lægge ekstra tid og energi i rekrutteringsprocessen, når du skal ansætte en ny medarbejder. Den rette medarbejder vil udover at løse de påkrævede opgaver også være mere villig til tage initiativ, løse problemer og bringe nye idéer til bordet, hvilket kan være til stor gavn for virksomheden. Ansættelse af de rette kandidater kan samtidig styrke teamets sammenhold og skabe en positiv arbejdskultur. Det kan motivere de andre medarbejdere og skabe et miljø, hvor alle trives og yder deres bedste.

Uanset om du har et jobopslag klar, som du gerne vil have et sæt friske øjne til at kigge på, eller om du vil have os til at udforme opslaget fra bunden ud fra din beskrivelse af stillingen, så varetager vi gerne opgaven.

De formuleringer, som du gør brug af i dine jobopslag, kan være med til at tiltrække og afskrække specifikke kandidater. Der er derfor ganske god grund til at få opslaget gennemgået af en ekstern part, så du undgår et indforstået sprog, forvirrende formuleringer eller andet, som kan gøre det svært at ramme de rette kandidater, eller som skaber unødige misforståelser, som gør, at potentielle kandidater fravælger jobbet.

Sådan fungerer vores tilbud om feedback på dine jobopslag

Det er nemt at få hjælp hos Jobdanmark til at skrive dit jobopslag. Udfyld vores kontaktformular og så kontakter en af vores dygtige tekstforfattere dig hurtigst muligt. Her vil vi høre nærmere om dine ønsker og behov til en ny medarbejder. Herefter formulerer vi dit jobopslag, som sendes i korrektur til dig.

Har du allerede et udkast til en jobopslag eller beskrivelsen af den stilling, som du ønsker at få besat, så kan du med fordel videregive dette til din rekrutteringsspecialist. Herefter gennemgår vi teksten i fællesskab med dig og kommer med vores forslag til forbedringer. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at tilpasse tonen eller specifikke formuleringer, så dine budskaber skinner klart igennem. Komplekse og uklare formuleringer kan være med til at forvirre læseren, men vi sørger for, at dit jobopslag er støvsuget for den slags, så det fremstår letforståeligt og attraktivt for læseren.

Med et skarpt formuleret jobopslag vil du modtage ansøgninger fra personer, der har en klar forståelse for de ansvarsområder og krav, der er i jobbet, og du slipper for at bruge tid på at arbejde dig igennem en masse irrelevante ansøgninger. Du får også hjælp til opbygningen af jobopslaget, så ansøgerne nemt kan danne sig et overblik over de forskellige informationer, som de kan finde i jobopslaget.

Med jobopslaget på plads kan vi efterfølgende også tilbyde dig rådgivning i, hvordan du på bedste vis promoverer jobbet udadtil, så du rammer endnu flere potentielle kandidater.

Vi er eksperter i at ramme og tiltrække de rette kandidater

Skal vi tage en snak om dine rekrutteringsbehov? Eller vil du have en professionel tekstforfatters blik på dine jobopslag, så du sikrer at formuleringerne, opbygningen og budskabet sidder lige i skabet? Kontakt os på 65 45 53 00.

Vi kender din næste medarbejder. Skal vi skabe kontakten?

Vi vil gerne høre fra dig - om du er jobsøger eller arbejdsgiver så kontakt os gerne til en uforpligtende snak. Ring eller send en mail - hvad end der passer dig bedst. Vi er tilgængelige på telefonen mandag til torsdag fra 8.30 til 16.00 og fredag fra 8.30 til 15.30

 

 +45 65 45 53 00

 kontakt@jobdanmark.dk 

Vi kender din næste medarbejder. Skal vi skabe kontakten?

 

Vi vil gerne høre fra dig - om du er jobsøger eller arbejdsgiver så kontakt os gerne til en uforpligtende snak. Ring eller send en mail - hvad end der passer dig bedst. Vi er tilgængelige på telefonen mandag til torsdag fra 8.30 til 16.00 og fredag fra 8.30 til 15.30