Jobarkiv

deltid
HMDI Troelstrupgård søger medarbejder til et 6 måneders barselsvikariat i vores børnehave med tiltrædelse d. 1. maj
  • Haslev Menigheds Daginstitutioner
  • Troelstrupvej 37, 4690 Haslev

Natur, udeliv og plads til udvikling

HMDI Troelstrupgård er en integreret, selvejende daginstitution i Faxe Kommune. Vi har højt til loftet og plads til store armbevægelser både inde og ude.

Troelstrupgård er en gammel bondegård i udkanten af Haslev. Her er vi omgivet af store grønne arealer med flere legepladser og masser af utæmmet natur. Vi har egen kælkebakke, dyrehold, bålhuse, ATV-bane, værksteder, lysstøberi, mudderkøkken og friluftsudstyr - og så har vi skoven lige i baghave.  

Vi vægter udeliv og aktiviteter der opstår i samspil med natur og vores dyr højt. Vi har 50 års traditioner og kultur med os, som både præger dagligdagen og vores ståsted som institution.      

På Troelstrupgård har vi valgt at prioritere, at have vores egne busser. Det giver fleksibilitet i dagligdagen og vi kan give alle vores børnehavebørn en ugentlig bustur væk fra gården. Busser har ligeledes gjort det muligt, at fastholde vores årlige koloni i børnehaven, fritten og klubben.

Børnehavepædagog med selvindsigt og lyst til personlig udvikling:

Vi søger en medarbejder der er mestre relations arbejdet, har en kærlig og tillidsvækkende tilgang til vores børn, deres forældre og dine kollegaer.  Du er anerkendende i din tilgang og forstår, at tydelig grænsesætning ER omsorgsfuldt og helt nødvendigt hvis vi skal lykkes med opgaven Derudover er du empatisk fagligt velfunderet.

I slutningen af 2022, startede vi et ambitiøst supervisionsprogram på Troelstrupgård.  Du vil som medarbejder modtager omkring 4 timers supervision på et 6 ugers rul af ekstern superviser. Supervisionen tager udgangspunkt i vores dagligdag og de gruppedynamikker der er tilsteder på alle arbejdspladser og vi arbejder med alle de temaer der udfordre os, i vores arbejde med børnene og i en personalegruppe.

Som medarbejder på Troelstrupgård, bliver man ansat til hele huset og det er helt naturligt at vi hjælper hinanden. Du skal påregne aftenmøder 2-3 gange om måneden (17-20.30) og 2-3 lørdage/ søndage om året i forbindelse med vores arrangementer for vores børn og deres forældre. Derudover er der en årlig personaleweekend og diverse sociale arrangementer.

Du skal trives med en aktiv hverdag. Vi løber hellere lidt stærkere end vi aflyser og kan du se dig selv i overstående,

Stillingen er i udgangspunktet 32 timer og løn efter gældende overenskomst plus lokale tillæg.

Ansøgningsfrist 30.04.24

Vi afholder løbende samtaler