Dit jobopslag

Tak, fordi du valgte at tage værktøjet i brug. Vi håber, at både funktionen, hastigheden og resultatet lever op til dine forventninger.

Vi er selvfølgelig opmærksomme på, at selvom automatisering er fantastisk, så er det vigtigt at tilpasse teksten for at sikre, at den afspejler jeres kultur og tiltrækker de rette kandidater. Vi anbefaler derfor, at du investerer lidt ekstra tid i at finjustere teksten og sikrer arbejdspladsens tone. Har du brug for ekstra hjælp eller sparring? Vores professionelle tekstforfattere står klar til at assistere dig i processen. Ring til os på 6545 5300 eller send en e-mail til kontakt@jobdanmark.dk.

Genereret jobopslag

Stilling: Centersygeplejerske

Arbejdssted: Plejecenter Lützensvej, Slagelse Kommune

Slagelse Kommune søger en engageret og kompetent Centersygeplejerske til Plejecenter Lützensvej – et hjem, hvor omsorg, kvalitet og faglighed er nøgleordene i vores daglige arbejde.

Om jobbet:
Som vores nye Centersygeplejerske skal du kunne jonglere mellem det kliniske arbejde og ledelsesopgaverne. Dine primære ansvarsområder bliver at sikre høj kvalitet og faglighed i den sygepleje, som leveres på vores plejecenter. En del af din dag vil gå med at koordinere og delegere opgaver, samt kvalitetssikre og understøtte vores sygeplejeteam. Derudover vil det være en del af din rolle at sparre med afdelingslederne og spille en nøglerolle i forbindelse med tilsyn, og udarbejdelse af handleplaner.

En helt særlig og givende del af dit arbejde vil være at fungere som klinisk vejleder, hvor du vil understøtte og udvikle det faglige niveau på plejecentret. Du vil ligeledes være tovholder på SSA-netværket.

Den ideelle kandidat:
- Har en sygeplejerskeuddannelse og erfaring fra ældreområdet – specifikt fra et plejecenter.
- Besidder stærke kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt.
- Kan håndtere et job med mange varierede opgaver, og har overblik til at skabe struktur og systematik i hverdagen.
- Er initiativrig og i stand til at prioritere opgaver og tidseffektivt understøtte personaler samt imødekomme hjælpebehov.
- Har en holdning til og indsigt i, hvilket arbejdmiljø der fremmer et godt teamsamarbejde, og hvordan gode pårørendedialoger etableres.
- Besidder tilstrækkelig IT-forståelse, og har du erfaring med NEXUS, er det en klar fordel.

Hvorfor vælge os?
- Slagelse Kommune byder på en dygtig, dedikeret og faglig personalegruppe og organisation.
- Du vil blive en del af en visionær ledelsesstruktur, hvor udvikling befinder sig i frontlinjen.
- Vores efteruddannelsesprogrammer sikrer dig løbende faglige kompetenceudviklinger.
- Med arbejdstid primært placeret i dagtimerne på hverdage, bliver der også tid til privatlivet.
- Der er rig mulighed for faglig sparring på tværs af plejecentrene i vores kommune.

Praktiske oplysninger:
- Ansøgningsfrist: 15. august 2024.
- Forventet jobstart: Efter aftale.
- Ansættelsestype: Fuldtid.
- Ansøg via kommunens jobportal.

Vil du være en del af vores dedikerede team? Kontakt venligst Plejecenterleder Namona Iversen på tlf. 92438684 for at få mere at vide om jobbet, eller søg stillingen via jobportalen på Slagelse Kommunes hjemmeside.

Bliv en drivkraft i arbejdet for at levere moderne og værdig ældrepleje – send din ansøgning i dag og tag del i fremtiden på Plejecenter Lützensvej. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Din nye arbejdsplads ligger på Lejrevej SOMETHING, i hjertet af et hyggeligt lokalmiljø og med let tilgængelighed både offentligt og privat.

Slagelse Kommune arbejder for ligestilling og imod diskrimination og vi værdsætter mangfoldighed.

Slagelse Kommune glæder sig til din ansøgning!

Din mailadresse: chrcl@slagelse.dk

Dine inputs:

Virksomhed
Slagelse Kommune
Stillingsbetegnelse
Centersygeplejerske
Ansvarsområder og arbejdsopgaver
• At delegere, kontrollere og koordinere sygeplejefagligt arbejde. • At udvikle, kvalitetssikre og understøtte sygeplejefagligt arbejde • Giver sparring til afdelingsledere, deltage i forberedelse af tilsynsbesøg og indgår i arbejdet med udvikling af handleplaner på baggrund af relevante tilsynsbesøg. • Sikrer arbejdet med patientsikkerhed i forbindelse med sundhedsfaglig dokumentation, herunder medicinhåndtering og utilsigtede hændelser • Tovholder og ansvarlig for SSA-netværk på plejecentret. • Formidler ny viden og implementerer denne ved bl.a. undervisning, oplæring og opfølgning • Varetage funktionen som klinisk vejleder.
Forventninger til ansøgeren (fagligt og personligt)
• Du er uddannet sygeplejerske og har erfaring fra ældreområdet – gerne et plejecenter • Du har gode formidlingsevner, såvel mundtligt som skriftligt • Du har et godt overblik som du bruger til at skabe systematik i de mange opgaver der er. • God til at prioritere og styre din egen tid, så alle føler sig tilgodeset og oplever at kunne få den bistand de har brug for. • Medvirke til og fremme et positivt arbejdsmiljø. • Du kan påtage dig ansvaret for at skabe tryghed og gode dialoger med pårørende • Du har it kundskaber. Kendskab til omsorgssystemet NEXUS er en fordel.
Tre gode grunde til at vælge jer
• En engageret og fagligt velfunderet personalegruppe og organisation. • En ambitiøs leder som vil udvikling • Gode muligheder for efteruddannelse • Arbejdstid, ligger hverdage i dagtimerne. • Sygeplejefaglig sparring på tværs af alle plejecentre i Slagelse kommune.
Kontaktoplysninger
Plejecenterleder Namona Iversen på tlf. 92438684.
Ansøgningsfrist
2024-08-15
Forventet opstart
Efter aftale
Hvordan søges jobbet
via jobportal
Arbejdssted
Plejecenter Lützensvej
Ansættelsestype
fuldtid

Log ind