profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: Løbende
Virksomhed: Borgerskolen Lemvig
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

 

Da vores nuværende medarbejder har valgt at gå på pension søger vi en ny kollega, med høj faglighed og hjertet på rette sted.

Pensionat Borgerskolen er en del af KFUM sociale arbejde i Danmark, og et tilbud efter servicelovens §110. Målgruppen er hjemløse med sociale vanskeligheder, ofte med en psykiatrisk lidelse og forskellige former for misbrug. Pensionatet er normeret til 22 beboere.

Pensionat Borgerskolen Lemvig søger snarest en kollega – uddannet pædagog, social og sundhedsassistent eller lignende. Vi tilbyder en stilling på 37 timer hvor der må påregnes skiftende arbejdstider, fordelt på dag og aften samt sovende nattevagt. Vagterne fordeles over alle ugens dage, 365 dage om året.                                                                                      Der må påregnes arbejde hver 3. weekend.

Vi samarbejder tæt med, borgerens privatpraktiserende læger, hospitalsenheder i den psykiatriske indsats, misbrugscentrene og sagsbehandlere i borgerens hjemkommune.

Har du:

  • Har du mod på at blive fagligt og personligt udfordret.
  • Har du lyst til at indgå i en kompleks opgaveløsning blandt nogle af det danske samfunds mest udsatte borgere.
  • Og har du behov for en tværfagligt sammensat personalegruppe, at blive superviseret og kompetenceudviklet iht opgaveløsningens målsætninger.
  • Gode kommunikations- og formidlingsevner.
  • Evner for/erfaring med at identificere og arbejde med lavtærskel-mål.
  • It- færdigheder på brugerniveau.
  • Et medmenneskelig værdisæt der udspringer af det kristne menneskesyn hvor alle mennesker behandles med respekt – uanset køn, race, religion og social baggrund.

Ansøgning:

Ansøgning med relevante bilag sendes til Borgerskolens mail: Borgerskolen@kfumsoc.dk

www.borgerskolen-lemvig.dk

Oprettet:
2022-04-06
Ansøgningsfrist:
Løbende
Jobtype:
Fuldtid
Kompetencer:
høj faglighed
pædagog
social og sundhedsassistent