profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: Løbende
Virksomhed: MACARTNEY A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Er du interesseret i at arbejde med specialiserede undervandsløsninger, så har du her alle tiders mulighed for at komme med på et unikt og stærkt hold!

Se alle vores ledige stillinger her: MACARTNEY.COM/CAREER


• Elektriker eller lign. til fiber-kabelproduktion

Vi søger en kollega med elektrisk eller finmekanisk baggrund til vores værksted i Hjerting, til produktion af fiberoptiske kabelløsninger indenfor offshore, ocean science, søværn og vedvarende energi. Det er en spændende stilling, hvor man bliver en del af et velfungerende team bestående af 24 kompetente og dedikerede kolleger. Der vil være opgaver som f.eks.: fremstilling af fiberoptiske terminering¬er med stik (ST, LC), produktion af vandtætte støbninger til fiberoptiske kabler og stik, samt gennemførelse af elektriske og fiberoptiske målinger og hydrostatiske tryktest. Overordnet set består stillingen i, sammen med resten af teamet, at sikre kvaliteten af vores produkter er meget høj, samt at afdelingens opgaver bliver leveret til tiden.

• Elektronikfagtekniker/værksteds-tekniker

Vi søger en elektronikfagtekniker/elektronikmekaniker til konstruktion af vores multiplexer-systemer, samt produktion af en lang række undervandsprodukter inden for elektronikområdet. Der vil være opgaver som f.eks.: elektronisk og mekanisk samling af multiplexer-systemer, herunder reparationer og fejlfinding. Derudover kvalitetskontrol og lodning af print (SMD) samt andre montage- og opbygningsopgaver. Vi har brug for en kollega, der enten allerede har indgående kendskab til multiplexere eller ser det som en mulighed for at udvikle sig til specialist inden for området. Multiplexere fungerer som link for dataudveksling mellem havbund og overflade. Som værkstedstekniker på elektronikværkstedet skal du bl.a. opbygge topsides samt andre enheder til multiplexer-systemer.

 _______________________________________________________________________________________

Velkommen til MacArtney
Det er vigtigt, at vores nye kollegaer har et godt humør, er kvalitets-
bevidste og brænder for det gode håndværk.

Vi sørger for grundig oplæring i arbejdsopgaver og produkter.

Har du spørgsmål til én af stillingerne, er du velkommen til at kontakte Production Manager, Henrik M. Løwe på telefon +45 7613 2431

Kun elektroniske ansøgninger via vores hjemmeside, modtages.

 
Vi glæder os til at høre fra dig!


MacArtney er en af verdens førende leverandører af state-of-the-art undervandsteknologi og har mere end 40 års erfaring inden for området.

Oprettet:
2022-04-08
Ansøgningsfrist:
Løbende
Jobtype:
Fuldtid
Kompetencer:
Elektriker
elektronik
teknikker
finmekanik
kabelløsninger
multiplexer
kvalitetskontrol

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: