WILLIAM COOK EUROPE ApS

(Udløbet) Coordinator, Technical Documentation til Medicobranchen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Coordinator, Technical Documentation til Medicobranchen

Overview

Vil du være med til at koordinere projekter og dokumentation i en rolle, der i sidste ende gør en forskel for patienter med blodkarsygdomme over hele verden?

 

Så bliv en del af Cook Medical, og arbejd med kompleks produktionsdokumentation i en innovativ, global R&D-afdeling.

 

”Du kan næsten ikke få et bedre afsæt for at udvikle dig. For dig, der kan og vil, er denne stilling helt ideel – for her er barren sat højt,”  fortæller din nye leder  Christian Taulov, Team Lead, Research & Development, Aortic.

Responsibilities

Du har de nytænkende briller på – og styr på dokumentationen

Du bliver en del af et stort og velfungerende team, hvoraf 2 af dine kolleger har en koordinerende rolle ligesom dig. Hertil får du en tværgående stilling, hvor du yder assistance til vores projektteams og samarbejder tæt med produktionen i et agilt setup.

 

I hverdagen holder du overblikket over vores projekter, processer og dokumentation, når du styrer tegninger og instruktioner i udviklingsfasen. Her udfordrer du gerne rammerne, og ser på, hvordan vi kontinuerligt kan blive endnu bedre til det, som vi gør godt i dag.

 

Helt konkret, får du bl.a. ansvar for, at:

  • udarbejde og opdatere produktionsdokumentation herunder fx tegninger, styklister, flowdiagrammer, materialelister og specifikationer – lige fra prototypefasen til udgivelsen af det færdige produkt
  • sikre, at produktionsdokumentation bliver opbygget eller tilpasset i henhold til forudbestemte eller ændrede produktions-flow – det gør du i et bredt samarbejde med forskellige afdelinger
  • sørge for, at gældende kvalitetsprocedurer og instruktioner bliver overholdt samt at alle ændringer er dokumenterede
  • afholde daglige møder med projektgrupperne, som består af 10-15 kolleger – du gennemskuer, hvad der er behov for og retter til løbende.

”Du løser selvfølgelig dine egne ting først, men vores mantra er, at vi først er færdige, når alle er i mål. Vores fælles fokus er derfor enormt team-orienteret, og vi har altid øje for det endelige formål med vores projekter,”  slutter Christian.

Et stærkt fagligt fællesskab

I R&D indgår du i et stort team, som tæller vores ingeniører, teknikere, koordinatorer og projektledere. Men du får et endnu større netværk i Cook – både med dine koordinatorkolleger og på tværs af afdelinger, hvor du fx kan dele best practices.

Qualifications

Projektarbejdet ligger i dit DNA

  • Du har erfaring fra en tilsvarende rolle i en produktionsvirksomhed.
  • Du er uddannet teknisk designer, maskintekniker eller lignende.
  • Du brænder for koordinering af råvarer og styklister – og du er ikke bange for at efterspørge det, der mangler.
  • Du er nysgerrig og interesseret i, hvad dine kolleger laver – for du ved, det er sådan, vi skaber fremdrift.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk – engelsk er vores koncernsprog.

Sidst, men ikke mindst

Cook Medicals virksomhedskultur bygger på et stærkt, fælles værdigrundlag, og vores ansvarsbevidste, kompetente og professionelle medarbejdere er vores vigtigste ressource.

 

Vi tilbyder et veltilrettelagt internt uddannelsesforløb, du som nyansat gennemgår, så du hurtigt får et indgående kendskab til os som virksomhed.

 

Foruden en lønpakke med pension tilbyder vi flekstid, bonussystem, sundhedsordning samt fri afbenyttelse af firmaets eget fitnesscenter.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte din kommende Team Leader Christian Taulov Jørgensen på 22 96 59 21. Har du spørgsmål til processen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Stine Søderberg på 72 45 91 10.

 

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 4. maj 2021 via nedenstående link "Søg jobbet online". Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

 

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om os

Cook Medical er en familieejet, global koncern med mere end 12.000 medarbejdere på verdensplan, hvoraf 800 har base i Bjæverskov i Danmark. Vi har kunder i mere end 135 lande og udvikler produkter inden for bl.a. kardiologi, urologi, neurokirurgi og meget, meget mere. Læs mere om os og de produkter, du kommer til at arbejde med her www.cookmedical.com/aortic-intervention/.

 
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret