GreenPeas

Administrationschef i GreenPeas A/S

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

GreenPeas søger en administrationschef, der både kan varetage den daglige regnskabsføring og virksomhedens øvrige administrative funktioner.

GreenPeas producerer friske grønne ærter i Danmark og Sydeuropa. Ærterne sælges primært i Danmark - men i stigende grad også på det europæiske marked, hvor salgsindsats og -potentiale forventes øget, i takt med den stigende efterspørgsel omkring sundhed og bæredygtighed, knyttet til produktet.

Virksomheden er samtidig inde i en omfattende strukturudvikling fra ejer-ledet enkeltmandsvirksomhed til aktieselskab med professionel bestyrelse samt professionalisering af alle virksomhedens funktioner.

Som administrationschef får du ansvaret for selskabets samlede administration, lønninger, bogføring, regnskab, kreditorer, debitorer, revisor, kontakten til offentlige myndigheder, kontakt til datterselskaber og deres revisorer, samt afrapportering til bestyrelse m.v.

Da stillingen er nyoprettet, får du selv en væsentlig indflydelse på at definere omfang, indhold og grænseflader til den øvrige organisation. Du kommer desuden til at arbejde tæt sammen med ejeren i en kort overgangsperiode.

Selskabet er en sæsonvirksomhed med få fuldtidsansatte nøglepersoner, der varetager alle virksomhedens funktioner fra produktion og pakning til salg og markedsføring. I høstsæsonen er op imod 400 medarbejdere, primært fra Østeuropa, ansat i en 3 måneders periode. Erfaring med denne del af jobbet vil blive vægtet højt.

Desuden lægges der vægt på praktisk erfaring, samt evne og vilje til at gå foran frem for teoretisk uddannelse. Samtidig skal du være velformulerende på dansk og engelsk i både skrift og tale.

På det personlige plan lægges der vægt på en høj grad af selvstændighed, et højt bevidsthedsniveau samt på et positivt og accepterende livssyn.

Der tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en utraditionel virksomhed med gode udviklingsmuligheder på det faglige såvel som på det personlige plan.

Løn efter kvalifikationer. For den rette vil der desuden være mulighed for at blive medejer på attraktive vilkår efter en 2 - 3-årig periode.

Yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til Peter Skov Johansen på tlf. 20169690 eller e-mail psj@greenpeas.dk

Skriftlig ansøgning med CV kan fremsendes pr. e-mail til psj@greenpeas.dk inden onsdag d. 20/01-2021   

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  Industrivej 1 E, 5750 Ringe

 • Oprettet:

  2021-01-05

 • Ansøgningsfrist:

  2021-03-02
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret