Børnehuset Grønnevej

Børnehuset Grønnevej i Virum søger faglig dygtig pædagog (35 timer).

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Hos Børnehuset Grønnevej søger vi en dygtig pædagog, der kan arbejde med den styrket læreplan og faglighed i børnehøjde. Du skal være med til at styrke den pædagogiske retning samt udvikle og implementere den styrkede læreplan. Du får mulighed for faglige udfordringer, og du får en leder der vægter indflydelse og medinddragelse højt – en leder der tror på at vi sammen spiller hinanden gode.

Vi søger en pædagog tilknyttet huset på 35 timer (med mulighed for justering op og ned) og stillingen er ledig pr.1.maj. Børnehuset Grønnevej indeholder både vuggestue og børnehave, og har du særlige kompetencer indefor den ene eller anden målgruppe, så vil vi sammen med dig vurdere, hvor vi kan bruge dine kompetencer bedst.

Hos os får du mulighed for at blive en del af et hus der løbende etablerer læringsmiljøer, som fremmer børns nysgerrighed, trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vi arbejder med en reflekterende og anerkendende tilgang til børnene i hverdagen, og tager udgangspunkt i barnets spor. Vi har tid til planlægning af pædagogiske aktiviteter, og vægter at kunne arbejde i en hverdag der rummer forudsigelighed og er genkendelig for børnene. Samtidig finder vi også plads til spontanitet og fjollede lege på børnenes præmisser. Du vil blive en del af en personalegruppe som er præget af godt humør, og som er løsningsorienteret når vi møder udfordringer på vores vej. Vi er en fleksibel personalegruppe som løfter i flok og går den ekstra meter for hinanden.

Om dig

Vi forventer, at du er uddannet pædagog og med en høj faglighed og interesse for børns udvikling. Vi er i gang med at udvikle en faglig profil som hedder ”Udeliv og Bevægelse” og vi leder efter dig, som vil bidrage til den positive retning med viden, idéer og fagligt modspil.

Du er rollemodel for børnene, og skal hjælpe vores børn med at udvikle sig gennem leg og læringsmiljøer med fokus på børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse.
Du vil kunne arbejde målrettet for at skabe en hverdag, hvor den faglige dømmekraft og den pædagogiske intention træder tydeligt frem gennem inkluderende læringsmiljøer og fællesskaber med plads til alle børn.

Vi håber, du er fuld af initiativ, og hvis du har lysten til mere ansvar, så kan vi tilbyde dig faglig udvikling gennem kurser og uddannelser hvor du herefter får ansvar for og frihed til at føre dine idéer ud i livet.

Om os:

Vi tilbyder:

  • En rummelig arbejdsplads, præget af humør, samarbejde og en positiv indstilling.
  • En arbejdsplads med medindflydelse.
  • En udadvendt personalegruppe med humor, og masser af plads til gode grin.
  • En arbejdsplads med tydelig og synlig ledelse.
  • En arbejdsplads med høj pædagogisk faglighed.

Børnehuset Grønnevej er et hus bestående af 3 børnehavegrupper og en vuggestue gruppe. Vi kan i alt rumme 42 børnehavebørn og 14 vuggestuebørn. Personalegruppen består af 6 pædagoger og 3 pædagogmedhjælpere. Vi er beliggende på Grønnevej 245 i Virum og åbningstiden er fra 07:00-17:00 og 07:00-16:00 om fredagen.

Ansøgning, samtale og kontakt:

  • Du søger jobbet ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter til lchr@ltk.dk.
  • Samtaler:Vi afholder samtaler i uge 16

Såfremt du har spørgsmål til stillingen eller andet, er du velkommen til at kontakte Leder eller Souschef.

 

Leder

Lise Bregnhøj

Mobil: 60852696

mail: lchr@ltk.dk

 

Souschef Tina Madsen

Mobil: 45285900

Mail: tinam@ltk.dk

Ansøgningsfrist:

14 April 2021

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret