COMWELL A/S

(Udløbet) Bager, Comwell Hvide Hus Aalborg

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.  

Læs mere om hotellet på www.comwell.com 

Som Bager på Comwell Hvide Hus Aalborg bliver du del af et dynamisk og uformelt køkkenteam, som hver dag sætter en ære i at lave lækker og velsmagende mad til vores mange gæster. Vi tilbyder en stilling i fast vagtplan, hvor ikke to dage bliver ens.  

Stillingen er en selvstændig stilling, man møder ind om natten og afslutter sin vagt tidlig formiddag. Der vil være vagter ca. hver anden weekend også - og dermed også dage med hverdagsfri.

Arbejdsopgaver: 

  • Selvstændig varetagelse af hjemmelavet brød, kager - og desserter. 
  • Bryllupskager og andre specielbestilte kager  
  • Kontrol af råvarer og kvaliteten 
  • Opfyldning af morgenbuffeten i restauranten 

Faglig stærk og kvalitetsbevidst 

Vi forventer, du er uddannet bager, gerne med med stor interesse for lækre kager og gerne erfaring fra lignende stillinger. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave lækker brød og kan levere høj kvalitet. Du har en stor passion for bagværk, værdsætter gode og friske råvarer. Derudover er det en fordel, hvis du synes, at sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og også under pres bevare det gode humør.  

Du har en intention om at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab overfor hotellets gæster og dine kollegaer. Du lader nærvær og præcision kendetegne din arbejdsindsats, så du kan være med til at skabe harmoniske oplevelser. I Comwell løfter vi altid i flok, og vi har fokus på samarbejde på tværs af organisationen.  

Vi tilbyder  

En selvstændig stilling, hvor dine meninger og ideer altid vil blive hørt. Du bliver en del af en organisation, der er præget af modige og engagerede medarbejdere, der hver dag gør sit bedste for at levere nærværende service til vores gæster. Samtidig får du mulighed for at blive en del af en organisation i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer.  

Yderligere oplysninger 

Har du lyst til at høre mere om en eventuel fremtid i Comwell, så er du meget velkommen til at kontakte Køkkenchef Kenneth Petersen på kp@comwell.dk eller på tlf. 98138400. 

Ansøgning 

Vi modtager kun ansøgninger online.  

Klik på 'Søg stillingen', udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag. 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret