COMWELL A/S

(Udløbet) Bager, Comwell Rebild Bakker

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

- Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde 

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.  

Læs mere om hotellet på comwell.com 

Du skal have brødet i hjertet, skal kunne bage alt fra lækkert brød til bryllupskage og lækre desserter - med nytænkning og engagement og fokus på detaljen og den gode kvalitet.

Som bager hos Comwell Rebild Bakker vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg. 

Arbejdsopgaver 

- Selvstændig varetagelse af bagning af lækkert brød og sødt til morgenbuffet samt til frokostbuffet  og aften

- Grundtilberedninger 

- Kontrol af råvarer 

- Opfyldning af buffeter i restauranten 

- Oplæring af nye elever og kolleger. 

Personprofil 

Vi forventer, du er uddannet bager og har erfaring fra lignende stillinger. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. Du har en stor passion for brød og sødt og værdsætter gode og friske råvarer. Derudover er det en fordel, hvis du synes, at sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og også under pres bevare det gode humør. 

Du har en intention om at gøre en positiv forskel og yde et godt værtsskab overfor hotellets gæster og dine kollegaer. Du lader nærvær og præcision kendetegne din arbejdsindsats, så du kan være med til at skabe harmoniske oplevelser. I Comwell løfter vi altid i flok, og vi har fokus på samarbejde på tværs af organisationen. 

Vi tilbyder 

Som bager for Comwell Rebild Bakker bliver du en del af en organisation, hvor du får mulighed for selv at sætte dit præg på tingene, og hvor der er stor fokus på samarbejde og medarbejdertrivsel. 

Du tilbydes en selvstændig stilling, hvor du sammen med dit team forventes at skabe unikke resultater, som kan ses og mærkes. Vi har fokus på at opretholde et helstøbt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og hvor den enkeltes sundhed og trivsel sættes højt.  

Du bliver en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling. Vi er inde i en spændende udvikling, hvor vi dagligt arbejder med at levere det bedste for både mennesker og miljø – og vi er stolte af det. 

Yderligere oplysninger 

Har du lyst til at høre mere om en eventuel fremtid i Comwell, så er du meget velkommen til at kontakte Køkkenchef Kenneth Petersen på kp@comwell.com eller på tlf. 98138400. 

Ansøgning 

Vi modtager kun ansøgninger online.  

Klik på 'Søg stillingen', udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag. 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret