HØRSHOLM KOMMUNE

Brænder du for dit arbejde

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Hvis du brænder for, at sikre kvalitet i livet for den enkelte beboer, så mangler vi dig på Plejecenter Louiselund. Vi søger en kollega til dagvagt der med plads til humor kan skabe en god og tryg hverdag for vores beboere. Stillingen er på 32-35 timer med weekend hver tredje weekend.

Som vores nye kollega får du ansvar og selvstændige opgaver, der giver dig mulighed for at udnytte dine faglige og personlige kompetencer. Du arbejder ud fra de pædagogiske principper og har fokus på patientsikkerhed.

Vi arbejder med kontaktpersoner, hvorfor du som medarbejder samarbejder med beboeren og dennes pårørende. Vi arbejder med at forebygge indlæggelser gennem triagering, rehabilitering og utilsigtede hændelser.

Samarbejde, dialog og fokus på det gode arbejdsmiljø
Som vores nye kollega ser vi en person, der samarbejder med en åben dialog. Hos os er der højt til loftet, når det kommer til at tænke nye idéer ind i vores dagligdag – og vi ønsker en kollega, som bidrager til dette. Du får fagligt kompetente og engagerede kollegaer, hvor I bruger hinandens styrker, griber de gode ideer og støtter op omkring hinanden. På Louiselund har vi stort fokus på at tale til hinanden og ikke om hinanden

Som vores nye kollega arbejder du professionelt ud fra kommunens retningslinjer og ser dokumentation i Nexus som et vigtigt arbejdsredskab.

Louiselund er et plejecenter beliggende i fantastiske omgivelser. Vi har 90 plejeboliger fordelt på 5 huse. Vores mål er at skabe et hjem for den enkelte beboer, hvor de kan føle sig trygge.

Vores vision er, at vi skal være den bedste arbejdsplads, med fokus på, nærvær, trivsel og et godt arbejdsmiljø med høj faglighed. Vi lægger vægt på medarbejderansvar og derved stor indflydelse på eget arbejde. Desuden vægter vi vægter faglig udvikling højt og der er rig mulighed for refleksion og sparring fx ved husets sygeplejerske og kollegaer imellem.

Mere viden?
Vi afholder ansættelsessamtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Ansættelsesstart efter aftale.

Løn efter gældende overenskomst

Sådan søger du:
Brug linket ’Søg jobbet’ for at søge stillingen, eller søg via www.horsholm.dk/job så vi har den 03.06.2021.

Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgningLog ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret