profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-09-20
Virksomhed: SOLRØD KOMMUNE
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Vi søger 1 idrætspædagog til vuggestue:
1.11.2021 eller hurtigst muligt - 1 uddannet pædagog 35-37 timer til vores vuggestue - med erfaring eller interesse for pædagogisk idræt.

Jobbet:
I Børnenes Idrætshus skal det være sjovt at være barn. - Vi stimulerer børns tryghed, trivsel, nysgerrighed og læring, gennem idræt, leg og bevægelse.

Børnenes Idrætshus er en fagligt ambitiøs integreret institution med pædagogisk idrætsprofil. Vi er normeret til 78 vuggestuebørn og 155 børnehavebørn. Vores nye kollega skal være fleksibel, samarbejdsvillig, omstillings- og udviklingsparat.

Vi er ét fællesskab:
Vi arbejder aktivt med social kapital i personalegruppen. Vi er en stor personalegruppe med strukturer og rutiner, samtidig med at vi udvikler vores faglighed sammen. Vi har et velfungerende forældresamarbejde med tilfredse forældre, som vi værner meget om.

Vi er i bevægelse:
Vi er et engageret og aktivt hus der bevidst arbejder med, at det skal være sjovt for børn at lære. Vi arbejder målrettet ud fra vores idrætsprofil, f.eks. er rytmik, boldlege, alle bevægelseslege, svømning, yoga, musik, ture ud af huset, natur, leg og udeliv en naturlig del af vores pædagogiske praksis.

Vi har indflydelse:
Vi justerer løbende vores struktur og arbejdsformer, så vi kan give børnene det de har brug for. Vi forventer, du også søger indflydelse på faglige såvel som sociale fællesskaber.

Vi tager ansvar:
I Børnenes Idrætshus bidrager alle med hver deres særlige kompetencer, bliver respekteret for dem og tager ansvar for dem. Vi arbejder i et forpligtende fællesskab om at nå gode resultater for de børn og forældre vi arbejder for, og vi udviser loyalitet over for kerneopgaven og fællesskabet. Vi betragter os selv som professionelle udviklings- og omsorgsmedarbejdere. Vi er ét hus med fælles ansvar for at alle børn og voksne trives.

Vi forventer at du som uddannet pædagog:
 • er en fagligt dygtig pædagog, som fortsat har lyst til at udvikle dig.
 • du er positiv, energisk og initiativrig,
 • du kan arbejde selvstændigt med en gruppe børn, samtidig med du evner at samarbejde ligeværdigt i dit team, på tværs af team, afdeling og med ledelsen.
 • du skal kunne sætte ord på din praksis samt kunne stille konstruktive spørgsmål ved andres.
 • du kan og vil gå i svømmehal samt væres fysisk aktiv sammen med børnene.
 • vores sommerferie er inddelt i rul, således vi sikre der altid er kendte voksne til børnene, kvalitet for både børn, forældre og kolleger og så ved du hvornår du kan have sommerferie mange år frem.

Som pædagog i vores vuggestue søger vi - en pædagog som vil arbejde med;
 • Vuggestuepædagogik / rutinepædagogik
 • Motorik, krop og bevægelse
 • Didaktisk planlægning af læringsmiljøer med udgangspunkt i læreplaner
 • Inkluderende pædagogik, med kendskab til didaktiske metoder
 • Forældreinddragelse og samarbejde

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mathilde Wind eller leder Britt Bauer, tlf. 56 18 29 06.

Du skal være uddannet pædagog for at komme i betragtning og vi modtager kun ansøgninger via elektronisk link.

Forinden ansættelse indhentes der straffe- og børneattest. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Oprettet:
2021-08-27
Ansøgningsfrist:
2021-09-20
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: