SOLRØD KOMMUNE

(Udløbet) Administrativ medarbejder til uddannelsesområdet 30 timer ugtl. - VIKARIAT

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi søger en administrativ medarbejder til et vikariat på min. 8 uger - med mulighed for forlængelse.
Du skal understøtte uddannelseskonsulenten på SOSU-elevområdet med administrative opgaver som er meget varierede og omhandler oprettelse af personalesager, søge refusioner, lave praktikplaner mv. Derudover omfatter arbejdet også kaffebrygning til vores elevcafe, passe fraværstelefon (fra kl. 8.00-9.00), oprette ID-kort og du skal kunne håndtere mange bolde i luften samtidig, da opgaverne ofte kommer ind fra højre samme dag de skal løses.

Vi arbejder i IT-systemerne SBSYS og RBI - det er en fordel hvis du kender dem, men ellers lærer vi dig op.

Det er et krav at du har en administrativ uddannelse og vi kunne ønske os at du også har kommunal erfaring, men det vigtigste er at du bidrager med en positiv indstilling til de mangeartede opgaver du skal medvirke til at løse, er mødestabil, serviceminded, selvstændig og har gåpåmod til at løse opgaver du måske ikke har mødt før.

Dit arbejdssted vil være på Plejecenteret Chr. Have, hvor du vil sidde i administrationen. Løn efter overenskomst med HK.

Vi holder samtaler løbende og forestiller os at du går ledig, så du kan starte med kort varsel.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte uddannelseskonsulent Kristine Fredslund på mail: kokfr@solrod.dk eller tlf. 40 33 42 21.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret