SOLRØD KOMMUNE

2 pædagoger til den integrerede institution Poppelbo

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Brænder du for det nærværende arbejde med børn? Er du passioneret omkring din faglighed, som du bidrager med, når vi sammen udvikler gode læringsmiljøer for børnene - både inde og ude? Så bliv en del af Poppelbo.

Hvem er vi:
Poppelbo er en integreret institution med 4 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Vi er en mangfoldig personalegruppe, bestående af unge og ældre - nogle har været her længe og andre er lige startet. Vi har et godt samarbejde med en engageret forældrebestyrelse. Vi har et tæt samarbejde med andre faggrupper, som superviserer os i forhold til de børn, som er særlig udfordret. Vi har gode udendørsfaciliteter bla. en stor bålhytte. Vores nærmiljø er fyldt med gode oaser/legeudfordringer, natur og turen til stranden tager kun ½ t. Vi har eget produktionskøkken med sølvmærket i økologi, der serverer formiddagssnack, frokost og eftermiddagsmad. Vores 2 køkkendamer har begge timer på stuerne nogle eftermiddage

Du kommer til at arbejde i et spændende og udfordrende miljø, hvor høj faglighed, fleksibilitet, samarbejde, fællesskab og kommunikation er nøgleordene. Vi ønsker at skabe de bedste betingelser for børnene og samtidig styrke institutionen som arbejdsplads.

Vi søger pædagoger som:
 • er faglige stærke og formår at omsætte deres viden til aktiviteter og understøtte det gode børneliv.
 • mestrer metodisk systematik, refleksion og evaluering.
 • er stærke i det relationelle samspil med børn, forældre, kollegager og tværfaglige samarbejdspartnere.
 • ser forældrene som en vigtig samarbejdspartner for deres barns trivsel, udvikling og læring.
 • kan være med til at facilitere den styrkede læreplan ned i børnehøjde.
 • kan identificere og anvende processer, der fremmer inklusion i relation til udfordrede børn.
 • er gode til at formulere sig mundligt og skriftligt

Derudover forventer vi at:
 • du ved, at arbejdsglæde og godt humør er en sikker vinder hos børn og kollegager.
 • du vil være medskaber af et godt og inspirerende arbejdsmiljø med høj social kapital.
 • du vil dele dine faglige og menneskelige erfaringer med os.

Vuggestuen
Stillingen i vuggestuen er med start 1. marts.
I vuggestuen skal du være en del af Krudtuglerne, som består af 12 børn, 2 pædagoger og 1 medhjælper. Pædagogen er p.t. på barsel og stillingen er besat af en medhjælper. I din jobfunktion som pædagog skal du varetage det pædagogiske arbejde på stuen og understøtte de to medhjælpere fagligt. Du får ansvaret for planlægning og udførelse af arbejdet på stuen i henhold til ny styrket læreplan, institutionens egne mål og de politiske mål i kommunen. Du skal kunne motivere, inspirere og inddrage andre i planlægning og udførelse af de daglige aktiviteter. Vi forventer, at du er åben og lyttende i forhold til nye ideer og tiltag og vil dialogen med andre i et respektfuld samspil.

Børnehaven
Stillingen i børnehaven er med start 1. april.
I børnehaven skal du være en del af Elefantstuen, som p.t. består af 24 børn, 1 PA, 1 pædagog og en medhjælper. Du skal i et tæt samspil med dine kollegager tilrettelægge en struktureret dagligdag for stuens børn, med udgangspunkt i børnenes behov, styrket læreplan og faglig viden omkring processer. Du skal have en anerkendende og inkluderende tilgang til små og store mennesker, du møder på din vej. Det er vigtigt, at du har en stor viden om børnehavebarnets udvikling og behov. Og bruger det bevidst til at fremme læringsmiljøet.

Hvis du vil vide mere kan du kontakte
Leder Annette Sørensen på tlf. 23628878
Afdelingsleder i vg. Pia Sønberg på tlf. 21354094
Afdelingsleder i bh. Mona Røngård på tlf. 29443752

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  Poppelhegnet 32, 2680 Solrød Strand

 • Oprettet:

  2021-01-13

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-25
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret