ALBERTSLUND KOMMUNE

Børnehuset Ved Vejen søger snarest en pædagog 34 timer om ugen til vores børnehave.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi er et hus i to etager som har vuggestue i underetagen og børnehave på 1. sal. Vi er normeret til  39 vuggestuebørn og 58 børnehavebørn. Vi ligger lige op af Vestskoven og har en stor dejlig have som vi bruger meget tid i.

Vi stræber efter at have et godt og åbent samarbejde. Dette gælder både børn, forældre og ansatte. Har du også respekt, åbenhed og en anerkendende tilgang til mennesker som en vigtig del af dit pædagogiske fundament, så er dette måske noget for dig!

Vi har en travl hverdag i et stort hus, hvor vi forsøger at skabe tryghed, tillid, og stabilitet i vores børnehave der er opdelt i grupper hvor børnene er fra ca. 2.10 år til 6 år. Vi søger 1 pædagog med åbent sind og gå-på-mod, som er omstillingsparat når det planlagte ændres til noget andet. Som sætter børnene i centrum, som ikke er bange for lys, luft og jord under neglene, som gerne taler med og lytter til børn, og som ikke er bange for at blive opslugt af en helt anden verden. Vi lægger stor vægt på nærhed, de enkelte børns behov, og at det specielt er gennem legen, børn lærer og udvikler sig. Hvor den voksne er ansvarlig for de rammer, der er nødvendige, for at børns venskaber og fællesskaber trives og udvikles. 

Er du samtidig videbegærlig, en tydelig voksen, fuld af gode ideer, åben og respektfuld, fleksibel og  fuld af humor, til spontanitet og struktur, kan du inspirere og igangsætte på egen hånd, kan du navigere i både kaos og orden? Vi er i gang med at etablere en ny stue i vores børnehave, så hvis du tænker at det kunne være en spændende proces at være med i - Så søg stillingen hos os!

Ansøgningsfrist d.17.maj 2021 

Vi holder samtaler løbende.
Skulle dette have din interesse, er du velkommen til at kontakte: 
Leder Tine Kammer på telefon: 61 62 17 70 eller på mail: tine.kammer@albertslund.dk 
eller souschef Gülsüm Kaya på tlf.43 68 77 06 

Du kan gå på vores hjemmeside vedvejen.aula.dk og læse mere om os.
Ansættelse sker efter gældende overenskomst og Albertslund personalepolitik. Ved ansættelse indhentes der børneattest og straffeattest
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6d82cc7c)
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret