KØBENHAVNS KOMMUNE

Børnehuset Abel og Viktoria søger pædagogisk leder med virkningslyst og stærk faglighed

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Er du pædagog med hang til ledelse, eller leder du efter nye ledelsesudfordringer? Så læs med her.

Vil du arbejde med faglig ledelse af en engageret personalegruppe, som er optaget af skabe faglig kvalitet og trivsel for børnene. Vi mangler dig, som kan sætte den fælles kurs og sikre, at vi alle arbejder mod samme mål – at skabe de bedste rammer for børnene i hele børnehuset.

I Børnehuset Abel og Viktoria søger vi en pædagogisk leder, som kan fremme det bedste i både børn, forældre og medarbejdere. Vi har udviklet os meget og er fortsat i gang med at skabe fundamentet for at overgå fra at være en vuggestue til at blive et integreret børnehus, hvor børnene kan blive, indtil de skal videre i skole.

Den udvikling er både forældre og pædagogiske medarbejdere glade for, og vi søger dig, som har flair for at sikre en rød tråd i denne udvikling af børnehuset.

En institution i rivende udvikling
I processen med at skabe et integreret børnehus er vi optaget af at understøtte de særlige muligheder, der ligger i en organisering med et vuggestuehus og et børnehavehus. Vi skal på en gang opleves som naturlig sammenhængende og på samme tid forfølge det særlige ved at være vuggestue eller børnehave.

Vi er godt i gang med at organiserer de pædagogiske læringsmiljøer med særligt fokus på børneperspektivet. Dette gør vi gennem brugen af ugeplaner og fælles temaer, som tager afsæt i den styrkede pædagogiske læreplan og børnenes nærmeste udviklingszoner. Dette styrker den faglige refleksion, så det kan mærkes i hverdagen inde på stuerne.

Lige nu har vi desuden fokus på at optimere vores fysiske rum både ude og inde, så de i højere grad inviterer til kreativitet, leg og læring i hverdag. Som vores nye leder skal du gribe de mange idéer og sørge for, at vi når i mål med udviklingen. Der er et særligt fokus på indretningen af børnehavehuset, som vi forventer at tage i brug til august.

Men bare rolig – du står ikke alene med opgaven. For at sikre at Abel og Viktoria fastholder den gode udvikling, har vi fokus på at hjælpe og støtte dig som ny pædagogisk leder, så du kommer godt ind i opgaven. Det betyder, at du kan forvente hjælp og sparring til opgaven hos dine to lederkollegaer Casper og Kristina i dine første måneder. Derudover har vores klyngeleder Søren været tæt på udviklingen det seneste år, og du har derfor en oplagt sparringspartner i ham.

En nærværende leder, som vil vejlede og motivere
Vores største ønske er, at du er nysgerrig, initiativrig og har mod på at gribe den udviklingsopgave, som ligger hos os. Vi har brug for dig, som vil skabe tydelig og faglig ledelse helt tæt på praksis, så vi sikrer, at alle arbejder i den samme retning og med udgangspunkt i vores fælles pædagogiske fundament.

Du skal sikre det gode arbejdsmiljø, så personalet oplever trivsel, kontinuitet og en tydelig fælles retning for arbejdet. Gennem kommunikation og dialog skal du også have et godt blik for forældresamarbejdet.

Du skal være uddannet pædagog, og har du erfaring med ledelsesopgaver eller uddannelse i ledelse, så bliver det næsten ikke bedre. Hvis du er ny leder, kan vi tilbyde dig ledelsesuddannelse, og du kan være sikker på, at vi sørger for, at du kommer godt fra start med både administrativ support, personaleledelse og faglig ledelsessparring.

Vi glæder os til at høre, hvordan du vil bidrage til videreudviklingen af Børnehuset Abel og Viktoria!

I din ansøgning håber vi at se gode bud på, hvordan du vil gribe udviklingsopgaven an, så idéer bliver til handling og skaber reel værdi. Vi vil også gerne høre, hvilke ledelsesmæssige og pædagogiske redskaber du vil bruge, for at sikre en tryg og god hverdag for både børn og personale.

Du bliver en del af et ledelsesteam
Abel og Viktoria er en del af Klynge D i område Valby/Vesterbro-Kgs. Enghave. Som ny leder bliver du en del af et ledelsesteam sammen med lederne fra klyngens øvrige fem institutioner. Her i teamet har vi et godt samarbejde om stort og småt, og du kan hente sparring og support, når opgaverne kræver et ekstra sæt øjne.

Vi arbejder på at skabe et endnu bedre fællesskab i ledelsesteamet, så vi hjælpes ad med at løfte og udvikle den pædagogiske og ledelsesmæssige praksis i vores institutioner. Du får mulighed for at få indflydelse på vores fælles værdigrundlag, som skal danne rammen for den måde, vi udfører og organiserer det pædagogiske arbejde på i hverdagen.

Om Abel og Viktoria
Abel og Viktoria er en integreret institution, som er placeret lige i kernen i Vesterbros livlige atmosfære. Vi skaber hverdagen for en flok dejlige børn med i alt fem vuggestuegrupper og fire børnehavegrupper.

Vores institution består af to huse, som ligger med et par hundrede meters afstand, så du kan med en kort daglig gåtur være nærværende leder for begge afdelinger.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat den 1. juli 2021.

Ansættelsesområdet er Københavns Kommune. Løn- og ansættelsesvilkår sker ifølge gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

Vi indhenter børne- og straffeattest samt udvidet reference i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere oplysninger
Hvis du er nysgerrig, eller undrer dig over noget, er du mere end velkommen til at kontakte klyngeleder Søren Nielsen på 5144 1214. Alle spørgsmål er velkomne, og vi sætter gerne tid af til en snak.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, uddannelsesbevis og relevante bilag via nedenstående link senest tirsdag den 18. maj 2021

1. samtalerunde finder sted onsdag den 19. maj, og 2. samtale finder sted tirsdag den 25. maj.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret