KØBENHAVNS KOMMUNE

Attraktive stillinger som udekørende sygeplejersker hos Sygeplejen Vanløse/Brønshøj/Husum

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi søger tre sygeplejersker til vores sygepleje, så kan du lide at arbejde selvstændigt, og brænder du for samarbejdet med borgerne og deres pårørende, så er dette måske noget for dig.

Stillingerne er på 32-37 timer om ugen med weekendvagt hver 4. uge.

Du bliver tilknyttet Vanløse eller Brønshøj/Husum-klyngen og bliver en del af et fast team omkring borgerne. Vi har fokus på at skabe et tæt og fagligt stærkt samarbejde med vores kolleger i hjemmeplejen, så borgerne oplever høj kvalitet og sammenhæng i deres møde med os som hjemmepleje/sygepleje.

Om jobbet
Hverdagen i Sygeplejen Vanløse/Brønshøj/Husum (VBH) er præget af stor selvstændighed. Variationen af sygeplejeopgaver er stor, ofte med komplekse geriatriske problemstillinger, og alle sygeplejekompetencer sættes i spil.

Det er derfor en vigtig forudsætning, at du besidder et solidt fagligt fundament og engagement, og at du formår at iværksætte sygeplejefaglige indsatser ud fra den enkelte borgers behov og kulturelle baggrund.

Arbejdsopgaverne er fordelt mellem grundlæggende sygeplejeopgaver som fx insulin- og medicindosering samt injektioner og specialiserede sygeplejeopgaver som hjemmedialyse, parenteral ernæring, telesår/sår, fald og akut dårlige borgere samt sygepleje til borgere i terminale forløb.

Vi er en stabil gruppe sygeplejersker, og udover det faglige miljø og den kollegiale sparring prioriterer vi også et godt socialt miljø og en god stemning på arbejdspladsen.

Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende, og vi sætter en ære i at skabe et godt studiemiljø for vores studerende. Flere af dem vælger at blive vores kolleger efter endt uddannelse.

Vi søger en sygeplejerske, som

  • har en bred sygeplejefaglig viden og fx har viden om og erfaring med at arbejde med ældre, aldring og sygepleje i et rehabiliterende perspektiv
  • har lyst til at arbejde med sygeplejefaglighed, udvikling og kvalitet i det daglige arbejde
  • har lyst til i et tæt samarbejde med pårørende at være med til at sikre, at hverdagslivet er meningsfuldt for borgerne
  • tager ansvar for, at borgerne oplever et sammenhængende forløb med høj kvalitet i opgaveløsningen
  • indgår positivt og åbent i alle samarbejdsrelationer
  • er vejleder, sparringspartner og rollemodel for kolleger også fra andre faggrupper
  • har erfaring med at arbejde med skriftlig dokumentation på et sikkert og fagligt højt niveau
  • har et godt humør, engagement, gennemslagskraft og selvstændighed
  • er en god kollega, der bidrager til et godt arbejdsmiljø
Vi tilbyder
Du får 40 engagerede, fagligt velfunderede sygeplejerskekolleger, som er organiseret i mindre teams. Vi er lokaliseret på to adresser i hhv. Husum og Vanløse. Vi vægter faglighed og det kollegiale fællesskab højt.

Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du modtager en grundig introduktion til hjemmesygeplejen med udgangspunkt i dine kompetencer. Du vil få tildelt en mentor, der understøtter dig i din første tid i hjemmesygeplejen.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter kvalifikationer.

Mødetiden er primært kl. 7.30-15.30. En vagt møder ind kl. 7.00-15.00, enkelte aftenvagter kan forekomme, men det er sjældent.

Da du skal cykle rundt, er det vigtigt, at du trives med det. Akutvagten har bil stillet til rådighed, så kørekort er en fordel, men ikke en forudsætning.

Tiltrædelse snarest muligt.

Du bedes uploade CV og autorisation sammen med din ansøgning.

Mere information
Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte gruppeleder Marie Krogsøe (Husum) på 2348 1193 eller gruppeleder Charlotte Brejnebøl (Vanløse) på 2452 4451.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 20. maj 2021
Vi holder ansættelsessamtaler den 26. maj 2021.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk, Facebook og LinkedIn.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret