KØBENHAVNS KOMMUNE

Aflastningsfamilie til to søskende (drenge) på 9 og 7,5 år

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Familieplejen København søger en godkendt aflastningsfamilie til et søskendepar (drenge) på 9 og 7 ½ år. Omfanget er 12 døgn om måneden fordelt på både weekender og hverdage.

Den yngste dreng beskrives som en kvik dreng, der er glad for at bevæge sig. Han er fysisk aktiv og går til fodbold. Han er udadvendt og nysgerrig. Han er tillidsfuld og åben, men har brug for støtte til selvregulering.

Den ældste dreng er glad for musik og ønsker at gå til trommer. Han går i en skolefleksordning, da han har brug for at støtte til at fastholde koncentrationen og indgå i det faglige. Han beskrives som en dreng, der mangler selvværd og selvtillid. Han har brug for at være sammen med voksne, der kan støtte ham i at mærke sine behov og sætte ord på sine tanker og følelser.

Begge drenge fungerer bedre i rammer med struktur og forudsigelighed, og begge drenge er glade for PlayStation og tablet.

Der er behov for, at drengene får tid med voksne hver for sig og får den ro, det giver. Der er brug for en mandlig rollemodel, og der er brug for, at I som aflastningsfamilie vægter at være kreative og komme udenfor i naturen.

Om jer

  • I er godkendt som forstærket aflastningsfamilie.
  • I er fleksible i forhold til aflastning på hverdage/weekender.
  • Som aflastningsfamilien består I af et par.
  • I må ikke have mindre børn.
  • I skal bo tæt på København, maximum 45 minutters transport.
I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside.

Honorar: 6 x vederlag pr. barn.

Mere information
Du kan få flere oplysninger hos familieplejekonsulent Jette Gram på 2611 3146.

Ansøgningsfrist senest mandag den 24. maj 2021.

Send din ansøgning mærket "JG/2021-52" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@kk.dk
Eller til:
Familieplejen København
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Familieplejen København
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret