KØBENHAVNS KOMMUNE

Aktivitetsmedarbejder til E-huset − til særlig post-corona-indsats

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
E-huset hører under Center for Udsatte Voksne og Familier og er et §108-tilbud til 48 beboere, der lever med alkoholafhængighed og fortsat har et dagligt forbrug af alkohol. Beboerne har som følge af et liv i udsathed mangeartede behov for hjælp, fysisk, psykisk og/eller socialt.

Vi har oplevet store negative konsekvenser af tiden med corona på vores institution. Mange af beboernes aktiviteter har været pauseret eller er blevet mindsket eller helt væk, og det har øget beboernes risiko for isolation, inaktivitet og ensomhed.

Vi ønsker med en målrettet indsats at hjælpe den enkelte beboer til, blandt andet via nøje tilpassede aktiviteter, at genetablere oplevelsen af en meningsfyldt hverdag. Det er her, du kommer ind i billedet.

Aktiviteterne vil være næsten lige så individuelle og farverige som beboerne selv. De skal diskuteres og besluttes sammen med beboeren, og de skal nok i mange tilfælde ‘løbes i gang’. Det er vores ønske, at aktiviteterne går i retning af normalsamfundet og har mulighed for langvarighed. Vi håber, at du er fyldt med gode idéer og er løsningsorienteret i din tankegang.

Du skal kunne stå med opgaven selv, men du skal selvfølgelig også arbejde sammen med den øvrige personalegruppe, der er tværfagligt sammensat og med vores faglige koordinatorer.

Målgruppen og den politiske organisation, vi arbejder i, kræver, at vi er omstillingsparate, kan tage hurtige beslutninger, og at vi har overskud til akutopståede problemer, dilemmaer eller situationer. Derfor skal også du være fagligt velfunderet, kunne udvise ansvarlighed og mestre konflikthåndtering.

Vi har sjældent lange, stabile perioder, hvor vi stagnerer. Tværtimod udvikler og tilpasser vi os kontinuerligt ift. de aktuelle krav og behov, hvilket konkret af dig kræver, at du evner at strukturere din arbejdsdag.

Vi forventer, at du

 • har erfaring med beboergruppen eller med borgere i udsathed
 • kan fungere engagerende og har lyst og evner til at hjælpe folk i gang
 • er fagligt velfunderet og kan strukturere din arbejdsdag
 • er ansvarlig, idérig og god til at samarbejde
 • har kendskab til og kan anvende low arousal
 • er i stand til at dokumentere din indsats, gerne med kendskab til CSC
 • ikke er bange for praktiske opgaver
 • kender dine egne begrænsninger og er i stand til at respektere husets rammer og betingelser, herunder beboernes daglige alkoholindtag, der sjældent svarer overens med Sundhedsstyrelsens anbefalinger
Vi tilbyder

 • Et års ansættelse, med mulighed for forlængelse
 • Helst en fuldtidsstilling, alternativt to deltidsstillinger
 • Fortrinsvist arbejde i hverdage og i dagtid. Vi forestiller os dog, at der i forbindelse med individuelt sammensatte planer kan være behov for, at du møder og går senere nogle gange
 • Individuel introduktion
 • Mulighed for løbende supervision
 • Engagerede og fagligt kompetente kolleger, der gerne hjælper og støtter
Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive lønnet ud fra dine faglige kompetencer og dine dokumenterede resultater fra evt. lignende stillinger.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte socialfaglig koordinator, Arne Møller på 2631 2124. Her kan du også rekvirere vores funktionsbeskrivelser og værdigrundlag.

Du kan læse mere om E-huset på E-huset (kk.dk)

Søg via nedenstående link senest fredag den 21. maj 2021
Ansættelsessamtaler vil foregå den 26. og 28. maj 2021 i E-huset.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret