KØBENHAVNS KOMMUNE

(Udløbet) Dansklærer til 9. årgang på Brønshøj Skole (barselsvikariat)

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Brænder du for at undervise?
Har du lyst til at udvikle dig som didaktiker i samarbejde med vores dygtige lærerteams?
Vil du være en del af en visionær skole med mange jern i ilden?

Så er Brønshøj Skole stedet, og vi har stillingen til dig.

På Brønshøj Skole arbejder vi hver dag for, at alle elever oplever succes og føler, at fællesskabet har brug for dem. Vi ønsker, at eleverne lærer med lyst og glæde, og vi er optaget af, hvordan vi hele tiden kan blive bedre til at styrke elevernes deltagelsesmuligheder i undervisningen og i livet.

Som lærer på Brønshøj Skole er du en del af et givende, professionelt og fagligt fællesskab. I fagteams planlægger I sammen undervisningen for årgangens klasser, mens årgangsteamet løbende mødes og følger elevernes udvikling af strategier for læring. Den enkelte medarbejder oplever et arbejdsliv, hvor man i professionelle læringsfællesskaber bidrager med sine spidskompetencer, og hvor udvikling af undervisningsopgaven ganske enkelt er et fælles anliggende. Derfor insisterer vi på fælles forberedelse og evaluering af undervisningen.

Skolen er afdelingsopdelt i en grundskole (0.-5. årgang) og en udskoling (6.-9. årgang). Undervisningen er læringsmålstyret og tager ikke udgangspunkt i et bogsystem. Vores elever får ikke lektier for. I stedet bruger vi lektieintegreret undervisning og hjemmearbejde, hvor det er relevant.

Vi søger en dygtig og engageret lærer til dansk til vores kommende 9. årgang, og du skal være klar til at føre til prøve sommer 2022. Udover dansk skal du undervise i biologi og føre til prøve sammen med naturfagskollegaer i den fælles faglige naturfagsprøve.

Du kan være nyuddannet eller have mange års erfaring. Har du erfaring med opgaver indenfor læsevejledning eller DSA er der mulighed for at det kan indgå i stillingen.

Faglig profil
Du brænder for dansk og er indstillet på at tilrettelægge en undervisning, der tager udgangspunkt i de enkelte elever. Derudover er du parat til at åbne danskfagets vidunderlige og finurlige verden med en undervisning, der er undersøgende og meningsskabende, ligesom du har mod på at sætte danskfaget i spil i tværfaglige og projektorienterede undervisningsformer.

Personlige egenskaber vi forventer

  • Samarbejdsevner og en anerkendende tilgang til elever, kollegaer og forældre.
  • Faglig og didaktisk kompetence og engagement.
  • Vilje til at lære og lære fra dig i et professionelt læringsfællesskab.
Spørgsmål og informationsøde
Evt. spørgsmål kan rettes til afdelingsleder Marianne Dietz på 2960 0717.
Vi holder informationsmøde mandag den 3. maj kl. 16-17 om ledige stillinger til det kommende skoleår. Tilmelding skal ske ved at ringe til skolen på 3366 4868.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er et barselsvikariat med ansættelse den 1. august 2021. Stillingen er omfattet af ”Overenskomsten for lærere m.fl. i folkeskolen og i Københavns Kommune” og ”Arbejdstidsaftalen for lærere i den primærkommunale folkeskole og i Københavns Kommune”. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest fredag den 7. maj 2021
Samtaler finder sted tirsdag 11. maj.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret