KØBENHAVNS KOMMUNE

(Udløbet) Aktiv og nærværende pædagog med kompetencer indenfor dans til Fritidsinstitutionen ved Sundbyøster Skole

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi ønsker fagligt stærke pædagoger, som vægter faglig udvikling og sparring højt.

Vi leder efter en pædagog med nogle helt specifikke praktiske kompetencer. Så er du passioneret omkring dans og den verdens herligheder? Kan du lide at sætte aktiviteter i gang, og aktivere de børn der er omkring dig i institutionen? Kan du lide at lave længerevarende pædagogiske aktiviteter indenfor dans og tænker, at du har en masse du kan give børnene i deres hverdag? Så er det måske lige dig, vi søger. Vi forventer ikke, at du alene kan det hele, men derimod, at vi som samlet personalegruppe når hele vejen rundt.

Du er positiv, stabil og ansvarsbevidst, og ser muligheder og konstruktive løsninger. Du bliver en del af et miljø med stor fokus på barnet, og hvor du som voksen får lov til at tænke ud af boksen i forhold til pædagogiske aktiviteter.

Vi arbejder efter planlagte og forpligtende fællesskaber gennem aktiviteter, værksteder og leg. Derfor er det vigtigt, at du trives i en struktureret hverdag, hvor arbejdsopgaverne ikke udelukkende er selvvalgte, men hvor vi sigter efter at skabe en spændende og udfordrende hverdag for børnene. Al den tid børnene er i KKFO, er vi sammen med børnene og har fokus på dem. Der vil også være mulighed for spontane aktiviteter, hvor vi griber børnenes ønsker og interesser på den givne dag. Vores indsatsområder er børnenes sundhed og trivsel og gode sociale omgangsformer. Dette kommer til udtryk i alle daglige aktiviteter.

Hos os vil du opleve en travl og til tider hektisk hverdag, men samtidig også en hverdag, der er struktureret og planlagt. Vi har gode udendørsfaciliteter med gode legepladser, bålplads og adgang til grønne arealer. Ligeledes har vi adgang til skolens gymnastiksale og et musiklokale med alt, hvad hjertet kan begære og en spejlsal.

I KKFO'en ved Sundbyøster Skole mener vi, at det er vigtigt med stabile, trygge rammer, indenfor hvilke børnene kan udfolde sig og trives i. Derfor vægter vi nærværende voksne, der er deltagende og engagerede i aktiviteter, og som formår at tage det overordnede ansvar i forhold til børnegruppen og det enkelte barns trivsel. Vi arbejder ud fra et holistisk menneskesyn, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte.

Vi arbejder med en sprogkultur, hvor vi undgår negationer, og i stedet er i dialog med børnene om, hvad de godt må, og hvad vi gerne vil have, og at vi anviser dem, hvor de kan gøre de forskellige aktiviteter, som de ønsker. Vi vægter respektfuld og konstruktiv dialog højt, og vil gerne lære børnene at bruge deres stemmer konstruktivt.

Så kan du se dig selv på en arbejdsplads, hvor barnet er i centrum, hvor positiv og konstruktiv dialog er i fokus? Hvor godt arbejdsmiljø med høj trivsel er nøglebegreber, og hvor du som medarbejder og kollega har stor mulighed for at have indflydelse på din egen arbejdsdag? Så er vi måske lige arbejdspladsen for dig.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 32 timer pr. uge, hvor af fem timer vil gå til samarbejde med skolen og primært være tilknyttet 3. årgang. Arbejdstiden vil være således, at du skal kunne være på arbejde til kl. 17.00. Den primære arbejdstid vil være i tidsrummet 10-17.00. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Mere information
Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte KKFO-leder Michael Hass på 9392 1806.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 6. maj 2021
Vi holder samtaler i uge 19.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret