KØBENHAVNS KOMMUNE

(Udløbet) Dansklærer til 6. årgang på Brønshøj Skole (barselsvikariat)

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Genopslag

Brænder du for at undervise?
Har du lyst til at udvikle dig som didaktiker i samarbejde med vores dygtige lærerteams?
Vil du være en del af en visionær skole med mange jern i ilden?

Så er Brønshøj Skole stedet, og vi har stillingen til dig.

Vi søger en dygtig og engageret dansklærer til vores kommende 6. årgang. Du kan være nyuddannet eller have mange års erfaring.

På Brønshøj Skole arbejder vi hver dag for, at alle elever oplever succes og føler, at fællesskabet har brug for dem. Vi ønsker, at eleverne lærer med lyst og glæde, og vi er optaget af, hvordan vi hele tiden kan blive bedre til at styrke elevernes deltagelsesmuligheder i undervisningen og i livet.

Som lærer på Brønshøj Skole er du en del af et givende, professionelt og fagligt fællesskab. I fagteams planlægger vi sammen undervisningen for årgangens klasser, mens årgangsteamet løbende mødes og følger elevernes udvikling af strategier for læring. Den enkelte medarbejder oplever et arbejdsliv, hvor man i professionelle læringsfællesskaber bidrager med sine spidskompetencer, og hvor udvikling af undervisningsopgaven ganske enkelt er et fælles anliggende. Derfor insisterer vi på fælles forberedelse og evaluering af undervisningen.

Skolen er afdelingsopdelt i en grundskole (0.-5. årgang) og en udskoling (6.-9. årgang). Undervisningen er læringsmålstyret og tager ikke udgangspunkt i et bogsystem. Vores elever får ikke lektier for. I stedet bruger vi lektieintegreret undervisning og hjemmearbejde, hvor det er relevant.

Faglig profil
Du brænder for dansk og er indstillet på at tilrettelægge en undervisning, der tager udgangspunkt i de enkelte elever. Derudover er du parat til at åbne danskfagets vidunderlige og finurlige verden med en undervisning, der er undersøgende og meningsskabende, ligesom du har mod på at sætte danskfaget i spil i tværfaglige og projektorienterede undervisningsformer.

Vi forventer disse personlige egenskaber

  • Samarbejdsevner og en anerkendende tilgang til elever, kollegaer og forældre.
  • Faglige og didaktiske kompetencer og engagement.
  • Vilje til at lære og lære fra dig i et professionelt læringsfællesskab.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er et barselsvikariat og er omfattet af ”Overenskomsten for lærere m.fl. i folkeskolen og i Københavns Kommune” og ”Arbejdstidsaftalen for lærere i den primærkommunale folkeskole og i Københavns Kommune”. Vi ønsker, at du kan starte hurtigst muligt. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Spørgsmål
Evt. spørgsmål kan rettes til afdelingsleder Helle Wendt Nielsen på 2498 1816.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest fredag den 7. maj 2021

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret