KØBENHAVNS KOMMUNE

Administrativ medarbejder til forsikringsopgaver i Københavns Ejendomme og Indkøb

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Har du erfaring fra forsikringsområdet og er du god til at koordinere?
Så er du måske vores nye kollega.

Om jobbet
Vi søger en administrativ medarbejder til en spændende nyoprettet stilling i Center for Kundeservice, hvor du får mulighed for at fungere som forsikringsansvarlig for hele Københavns Ejendomme og Indkøb (KEID). I jobbet er der særligt fokus på, at du fungerer som bindeled mellem de mange parter, der involveres i en forsikringssag. Det er blandt andet skadesindberetterne, kommunens interne forsikringsselskab, skadesbehandleren, økonomifunktionen, mv.

Jobbet indebærer, at du assisterer med håndtering af de skadesanmeldelser, der bliver meldt ind – dette sker i tæt samarbejde med kolleger i kundeservice og medarbejdere fra andre enheder i KEID. Du følger op på, om skaderne bliver håndteret korrekt, at fakturaer bliver sendt videre til godkendelse og sikrer, at der bliver svaret og fulgt op på henvendelser fra skadebehandlere og/eller taksatorer.

Du bliver en del af vores kundesupport, som håndterer henvendelser fra vores kunder om kommunens ejendomme. Udover de forsikringsrelaterede opgaver, har stillingen en kunderettet funktion, og du får også mulighed for at arbejde med forskellige kunderelaterede og administrative opgaver. Kunden er i fokus i alle vores opgaver. Det er derfor vigtigt, at du har forståelse for vores kunders behov og er god til at lytte og kommunikere i skrift og tale – både med kunden og dine kolleger.

Du kommer til at sidde i en koordinerende rolle, og har et tæt samarbejde med øvrige enheder i KEID, herunder afdelingen Forsikring og Risikostyring, som er kommunens interne forsikringsenhed.

Om dig
Du har en relevant praktisk baggrund, det kan være fra et forsikringsselskab, administrativ stilling i en anden kommune eller lignende. Du har samtidig et par års erfaring og kan arbejde selvstændigt.

Vi forventer, at du

  • tænker og agerer selvstændigt
  • gerne har forsikringsmæssig erfaring
  • er dygtigt til at koordinere på tværs af enheder
  • er god til at samarbejde med forskellige faggrupper
  • er struktureret i din opgaveløsning
  • gerne har kendskab til arbejdet i en stor (politisk) organisation
  • kan formulere dig klart og forståeligt både på skrift og i tale
  • ikke er it-forskrækket og formår at sætte dig ind i kommunens it-systemer
Om os
Center for Kundeservice varetager en bred vifte af ejendomsrelaterede opgaver med særligt fokus på afhjælpende vedligehold, ligesom centeret står for at sikre den gode kundeoplevelse for alle de kunder, der er i kontakt med Københavns Ejendomme og Indkøb.

Centeret er en udførende afdeling, hvor både tempoet og humøret er højt. Hverdagen bliver i høj grad præget af de sager, der opstår omkring kommunens bygninger, og vi har derfor alle en fleksibel tilgang til arbejdet, hvor vi tager ansvar og hjælper hinanden. Hos os får du stor indflydelse på og er med til at forme indholdet i jobbet, og vi har stort fokus på udvikling, sparring og tillidsbaseret ledelse. Vi tilbyder desuden fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden med mulighed for god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Du vil indgå i et administrativt team, der består af seks medarbejdere. Du ansættes i Økonomiforvaltningen, Københavns Ejendomme og Indkøb, Center for Kundeservice og vil referere til kundechefen. Arbejdspladsen er på Borups Allé i København NV – tæt på offentlig transport.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse den 1. juni 2021 eller snarest muligt. Du ansættes efter gældende overenskomst med Københavns Kommune og efter principperne for Ny Løn. Arbejdstiden er 37 timer om ugen i flekstidsordning.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du er velkommen til at kontakte kundechef Lars Elisiussen på 2154 3394.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 21. april 2021
Vi forventer at holde samtaler i uge 17.

Københavns Ejendomme og Indkøb
Københavns Ejendomme og Indkøb har ansvaret for Københavns Kommunes ejendomsportefølje og for, at vi køber effektivt ind i kommunen. Vores ca. 1.800 medarbejdere arbejder hver dag for en serviceorienteret ejendomsadministration og vedligeholdelse af kommunens mere end 2,6 mio. m2. Ligesom vi understøtter kommunens samlede indkøb på ca. 6,5 mia. kr. årligt. Gennem effektiv ejendomsservice, drift og vedligehold og en professionel indkøbsorganisering frigør vi ressourcer til, at vores 45.000 kolleger i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret