Aftensygeplejersker til Hjemmesygeplejen Bispebjerg/Nørrebro | JobDanmark
KØBENHAVNS KOMMUNE

Aftensygeplejersker til Hjemmesygeplejen Bispebjerg/Nørrebro

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Aftensygeplejen i hjertet af Nørrebro søger dygtig sygeplejerske til fast stilling.

Som sygeplejerske i aftensygeplejen indgår du i et tæt samarbejde med dine sygeplejekolleger samt en stor aftengruppe bestående af social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Alle møder ind på samme lokation, så der er rig mulighed for faglig sparring og koordinering på tværs af faggrupperne.

Vi skal her i foråret i gang med en proces, hvor alle faggrupper inddeles i tværfaglige triage-teams, hvor borgerne triageres. På den måde sikrer vi bred indsigt og kontinuitet for borgerne og medvirker til at øge den generelle faglighed og samarbejdet på tværs af faggrupper. Det arbejde glæder vi os meget til og for at få det bedste resultat af triageringsarbejdet, skal vi også arbejde målrettet med professionel kommunikation og dokumentation. Så det skal du have lyst til at være en del af.

Jobbet som sygeplejerske i aftenplejen
Som sygeplejerske i aftenplejen yder du sygepleje i borgernes eget hjem. Variationen af sygeplejeopgaver er stor og ofte med komplekse problemstillinger, der kræver, at alle sygeplejekompetencer sættes i spil. Det er derfor en fordel, hvis du har et solidt, fagligt fundament, og at du godt kan lide at arbejde selvstændigt.

Du vil selvfølgelig få en introduktion til aftensygeplejen, så du bliver klædt godt på til at løse opgaverne bedst muligt. Vi bruger CURA som dokumentationssystem, og det er helt klart en fordel, hvis du har erfaring med dette. Hvis ikke får du selvfølgelig en grundig introduktion og oplæring.

Arbejdsopgaverne er fordelt mellem grundlæggende sygeplejeopgaver som fx insulingivning , injektioner, medicindosering og besøg efter udskrivelse fra hospital og specialiserede sygeplejeopgaver som parenteral ernæring, komplicerede sår, hjemmedialyse, fald og akut dårlige borgere.

Derudover yder vi også sygepleje til borgere i terminale forløb, hvor fokus ofte er på lindring og en værdig sidste tid, hvor dit nærvær og din faglighed kan være med til at gøre en stor forskel. Til alle specialiserede sygeplejeopgaver vil der naturligvis være grundig oplæring.

Som aftensygeplejerske har du ofte ansvarshavendefunktion, og du kører rundt i bil, så kørekort er derfor et krav.

Kort om os
Vores fysiske område spænder over Nørrebro og Bispebjerg. Der er 3 aftensygeplejersker i fremmøde hver aften. I vores aftengruppe er der højt til loftet, og det gode arbejdsmiljø er i fokus. Vores motto er, at vi løfter i flok, og sammen skal vi have en fælles retning, hvor faglighed, samarbejde på tværs og trivsel er i fokus.

Så hvis du synes, det lyder som noget for dig, og du ønsker at bidrage til et sundt og godt arbejdsmiljø med smil, god stemning og høj faglighed, så send os din ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden ligger mellem kl. 15.00 og 23.30. Stillingen er en deltidsstilling, da du arbejder i et 5-2-rul eller et 7-7-rul. Dette er dog ikke et krav, og der er mulighed for indflydelse på vagtplan.

Mere information
Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du meget velkommen til at ringe til gruppeleder Sofie Frank på 2059 4735 eller assisterende gruppeledere Eva og Martin på 2022 2838.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 22. april 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra den 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret