Administrativ medarbejder til Sekretærteam på Københavns Rådhus | JobDanmark
KØBENHAVNS KOMMUNE

(Udløbet) Administrativ medarbejder til Sekretærteam på Københavns Rådhus

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Har du flair for service og systemer, trives du med en afvekslende hverdag og befinder du dig godt med teamsamarbejde?
Så er du måske vores nye kollega.

Hvem er vi?
Økonomiforvaltningen på Københavns Rådhus samarbejder med Københavns Kommunes øvrige forvaltninger, for at København skal være for alle og være verdens bedste by at leve i. På Rådhuset løses bl.a. sekretariatsopgaver for Borgerrepræsentationen og styringen af Københavns Kommunes overordnede økonomi og byudvikling.

Stillingen er placeret i Sekretærteamet i Center for Økonomi. Udover at servicere Økonomiforvaltningens kontorchefer og medarbejdere på Københavns Rådhus, håndterer teamet mange forskelligartede administrative opgaver.

Du vil indgå i et sekretærteam, der består af ni medarbejdere. Du vil i det daglige indgå i tæt sparring og samarbejde med eget team men også med kontorchefer og øvrige medarbejdere i Økonomiforvaltningen samt eksterne samarbejdspartnere. Vi prioriterer faglighed og et højt serviceniveau i eksekvering af vores opgaver, og vi finder det vigtigt, at vi imødegår hinanden og vores samarbejdspartnere professionelt og med et smil på læben. Du kan forvente en hverdag, hvor fleksibilitet er i højsædet, da to dage sjældent er ens.

Stillingen
Stillingen består af varierende administrative driftsmæssige opgaver med særligt fokus på at understøtte enkelte enheder på Rådhuset. Opgaverne i teamet spænder bredt, men vil blandt andet indebære:

 • personaleadministration herunder indberetning af ansættelser, fratrædelser, ferie og sygdom i vores selvbetjeningsløsning
 • generel servicering og administrativ støtte til kontorchefer og medarbejdere i Økonomiforvaltningen
 • understøttelse af ledelsestilsyn og diverse kontroller
 • fakturabehandling og indkøb i Kvantum
Dine konkrete opgaver afhænger af dit erfaringsniveau og dine kompetencer.

Hvem er du?
Vi forventer, at du er kontoruddannet eller har lignende relevant uddannelse, og at du trives med administrativt arbejde i et travlt miljø.

Vi lægger vægt på, at du:

 • arbejder systematisk og grundigt og har sans for detaljen
 • har en professionel tilgang til arbejdet, er ansvarsbevidst, selvstændig og følger tingene til dørs
 • er imødekommende og brænder for teamsamarbejde
 • er fleksibel, serviceminded, omstillingsparat og initiativrig
 • har erfaring med administrativ sagsbehandling
 • har flair for at arbejde i, og hurtigt bliver fortroligt med it-systemer
 • kommer med godt humør
 • har kendskab til offentlig forvaltning
Vi tilbyder
Vi tilbyder dig en arbejdsplads midt i hjertet af København i et udfordrende, afvekslende og løsningsorienteret arbejdsmiljø med gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt. Sekretærteamet har en bred samarbejdsflade, og er placeret i et center med højt engagement og et fagligt stærkt fundament.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængigt af kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Ansættelsessted er Københavns Rådhus.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Emil Brødsgaard (tlf.: 2049 2119) eller teamleder Sanne Abel (tlf.: 2913 8190).

Søg via nedenstående link senest fredag den 9. april 2021
Vi forventer at holde samtaler i uge 15 og 16.

Økonomiforvaltningen
Økonomiforvaltningen er en af Københavns Kommunes syv forvaltninger. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, personale, fysiske planlægning, administration, beredskab, kommunikation og den generelle udvikling af byen. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i – og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret