KØBENHAVNS KOMMUNE

(Udløbet) Afdelingslæge til Center for Rusmiddelbehandling Københavns Kommune

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Til vores lægeteam i den nordlige del af byen søger vi en kollega den 1. maj 2021 eller hurtigst muligt. Der er tale om en vagtfri stilling med nedsat tid. Arbejdstiden er 30-32 timer om ugen fordelt på fire hverdage. Derudover har du har fri lørdag, søndag og helligdage.

Du har som afdelingslæge på Rusmiddelbehandling Ørnevej din daglige gang i det Københavnske Nordvestkvarter, hvor vi dækker behandlingscenteret Ørnevej, Specialenheden Tomsgårdsvej og heroinbehandlingen på Specialenheden Valmuen. Vi servicerer i alt ca. 450 borgere i substitutionsbehandling på de tre enheder.

Teamet tager hånd om den lægelige rusmiddelbehandling af opioidafhængige patienter, dette helt fra udredning og iværksættelse af behandling, til stabiliserende substitutionsbehandling. Du vil som afdelingslæge indgå i et tværfagligt helhedsorienteret behandlingstilbud med kolleger indenfor både de sundhedsfaglige, socialfaglige og pædagogiske faggrupper. Vi vægter samarbejdet højt, både internt og eksternt og sætter en ære i at støtte vores borgere i opnåelse af deres mål.

Ud over at varetage den medicinske substitutionsbehandling for opioidafhængighed, behandler vi andre misbrugs- og afhængighedstilstande og varetager hepatitis- og hiv-profylakse og -screening, samt udredning og behandling af psykiatriske og somatiske følgesygdomme, i samarbejde med egen læge, hospitaler og distriktspsykiatri.

Den lægelige behandling følger ”Sundhedsstyrelsens vejledning til læger, der behandler opioidafhængige patienter med substitutionsmedicin”.

Vi forestiller os, at du

  • er speciallæge i almen medicin, samfundsmedicin, psykiatri eller beslægtede specialer
  • har interesse for misbrugsbehandling og arbejdet med udsatte borgere
  • har interesse for at arbejde i et tværfagligt miljø med bl.a. sygeplejersker, socialrådgivere og pædagoger, foruden i tæt samarbejde med lægekolleger i enheden
  • du behøver ikke at have arbejdet indenfor rusmiddelområdet før
Vi tilbyder

  • gode kolleger og et godt arbejdsfællesskab
  • fokus på faglig udvikling og gode muligheder for at præge udviklingen i organisationen
  • deltagelse i behandlingscenterets store lægegruppe på 20 læger
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger aftale mellem Københavns Kommune og Yngre Læger.

Mere information
Du kan få nærmere oplysninger om stillingen hos enhedsleder Michael Hjorth Andersen på 3066 4106 og konstitueret overlæge Katrine Marstrand på 2165 5583.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 13. april 2021

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret