KØBENHAVNS KOMMUNE

Afdelingsleder til Behandlingsenheden Fønix, Københavns Kommune

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Unik mulighed for at kombinere klinisk arbejde og ledelse i en ny, specialiseret behandlingsenhed i landets største kommune.

Behandlingsenheden Fønix søger afdelingsleder, 32-37 timer ugentligt.

Behandlingsenheden Fønix blev oprettet 1. marts 2020 som Københavns Kommunes behandlingsenhed for børn og unge, der har været udsat for seksuelle overgreb samt børn og unge med en seksuelt bekymrende adfærd. Indsatsen over for de mest udsatte børn er højt politisk prioriteret I Københavns Kommune, og man ønsker med etableringen af enheden at sikre den bedst mulige behandling til børn, der har været udsatte for seksuelle overgreb for at understøtte deres ret til et godt børneliv.

Enheden er organisatorisk forankret i Center for Tidlige Indsatser, Døgn- og Familieplejetilbud under Borgercenter Børn og Unge (BBU) og er knyttet til Børnehus Hovedstaden med fælles leder.

Aktuelt omfatter enheden, udover afdelingslederen, fire psykologer og en administrativ medarbejder.

Enhedens kerneopgaver
Enheden tilbyder behandlingsforløb til børn og unge m.h.p. at afhjælpe lidelser på baggrund af seksuelle overgreb, herunder også familiebehandling og forældrestøtte for at understøtte en positiv udvikling for barnet, samt supervision og konsulentbistand til de professionelle omkring barnet. Afklaring af seksuelt bekymrende adfærd hos børn og unge er ligeledes en del af kerneopgaven.

Sagerne henvises af BBU enhederne i Københavns Kommune under SEL §52.3 eller §50.

På sigt kommer opgaverne muligvis også til at omfatte rådgivning under SEL §11, og målgruppen kan blive udvidet.

Arbejdsopgaven
Som afdelingsleder for Behandlingsenheden Fønix er din primære opgave at sikre enhedens daglige drift, herunder visitation, sagsflow, administration og personaleledelse. Da der er tale om en ung institution, får du samtidigt mulighed for at forme udviklingen og sætte dit præg på den faglige og ledelsesmæssige retning.

Din stilling vil være delt mellem klinisk arbejde og ledelsesopgaver, hvor cirka halvdelen af arbejdstiden forventes brugt på ledelse og den anden halvdel på klinisk arbejde i samarbejde med enhedens psykologer.

Du bliver en del af et ledelsesteam, der udover dig består af en leder og en anden afdelingsleder, der bl.a. modtager fælles ledelsessupervision. Der er mulighed for tæt ledelsesmæssig sparring med en erfaren leder, ligesom der efter aftale vil være mulighed for faglig opkvalificering/lederuddannelse.

Din profil
Du er uddannet psykolog (eller har lignende faglig baggrund) og har en del års erhvervserfaring. Herudover ser vi meget gerne, at du har erfaring med det kommunale system samt med behandling af belastede/traumatiserede børn og familier. Du må selvfølgelig også meget gerne have forudgående erfaring med ledelse.

Det er en klar fordel, hvis du er udviklingsorienteret, fx har erfaring med projektledelse og er indstillet på at yde det, det kræver, når man skal bygge noget op fra grunden med de mange spændende muligheder og udfordringer, som dette indebærer. Du har et stabilt og godt humør, gode relationelle kompetencer og menneskeligt overskud – alt sammen vigtige egenskaber, når man skal arbejde – og få medarbejdere til at trives i et til tider belastende felt.

Vi tilbyder

 • en unik mulighed for at kombinere behandlingsarbejde med ledelse
 • en mulighed for at være med til at forme og lede en højt specialiseret behandlingsenhed
 • gode fysiske og organisatoriske rammer
 • godt kollegialt fællesskab, hvor faglig sparring og et godt arbejdsmiljø præget af humor er højt prioriteret
 • engagerede og dygtige medarbejdere, der brænder for målgruppen
 • et ledelsesfællesskab og mulighed for ledelsessupervision og evt. efteruddannelse
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på mellem 32 og 37 timer om ugen efter nærmere aftale og ønskes besat den 1. april 2021. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og fastsættes i henhold til Ny Løn.

I forbindelse med ansættelse vil der blive indhentet referencer og børne- og straffeattest. Behandlingsenheden Fønix er placeret i Svendborggade, 2100 København Ø.

Mere information
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Pernille Spitz på 2035 9593.

Søg via nedenstående link senest mandag den 8. februar 2021
Vi afholder 1. og 2. samtalerunde, henholdsvis den 11. februar og 23. februar 2021.

Der er indlagt en personlighedstest mellem 1. og 2. samtalerunde. Testen tages online og følges op med en personlig testtilbagemelding inden 2. samtalerunde.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  2400 København NV

 • Oprettet:

  2021-01-12

 • Ansøgningsfrist:

  2021-02-08
 • Typer:

  Deltid

Del Link kopieret