Afdelingsleder søges til Skolerne i Snekkersten | JobDanmark
HELSINGØR KOMMUNE

Afdelingsleder søges til Skolerne i Snekkersten

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi søger en afdelingsleder til vores 0.-6. kl. område med særlig viden om inkluderende læringsmiljøer og erfaring med koordinering og håndtering af elevsager.

Din opgave
Vi søger en afdelingsleder, der som en del af sit ansvarsområde skal stå for vores inkluderende indsatser på vores 0.- 6. kl. område. Herunder ligger blandt andre følgende opgaver:
  • Personaleleder for vores inklusionsteam
  • Tovholder og koordinator på elevsagerne
  • Tovholder for Tværfagligt forum
  • Leder for vores gruppeordninger
  • Udvikling af de specialpædagogiske indsatser
  • Udvikling af inkluderende læringsmiljøer i almenområdet
Derudover vil du som afdelingsleder få andre lederopgaver, som vi fordeler efter dine kompetencer og i samarbejdet med resten af lederteamet. Vi er tre ledere for 0.-6. klasse, som er placeret dels på Snekkersten Skole og Borupgårdskolen. Det betyder, at vi fysisk er på begge matrikler gennem ugen. Man får altså både det lille miljø på Snekkersten skole, og det store miljø på Borupgårdskolen.
Du finder jobbeskrivelse til stillingen her: http://skolerne-i-snekkersten.dk/info/job-ledige-stillinger/.

Hvem er du?
Vi søger et menneske, der er god til relationer og kan aflæse situationer- også de svære. Du er undersøgende i din tilgang til mennesker, og du møder omverdenen med et åbent fordomsfrit sind. Du skal kunne lide at få det bedste frem i folk, være god til at samarbejde med forældre og andre samarbejdspartnere, og ikke mindst være interesseret i at udvikle dig selv og din ledelsespraksis. Du er et refleksivt menneske, som tager ansvar når det går godt, men også når det går mindre godt. Du skal være tydelig og beslutningsdygtig, og dit ledelsesrum vil være stort, så længe du leder gennem skolens værdigrundlag, som er ambitiøst og gennemgående i vores ledelsestilgang. Vores skole har taget stilling til med hvilken tilgang, vi møder eleverne, og vi mangler dig til at være med til at føre det ud i organisationen. Vi arbejder ud fra missionen: Høje ambitioner og tydelige forventninger.
Visionen har tre overskrifter, som sætter en tydelig retning for vores prioriteringer:
  1. Eleverne skal lære noget
  2. Læring virker bedst, når det giver mening
  3. Vi tror på vores elever. Og vi mener alle elever – uanset, hvad deres baggrund og forudsætninger måtte være.
Se værdigrundlaget udfoldet her: http://skolerne-i-snekkersten.dk/vores-skole/vaerdigrundlag/.

Hvem er vi?
Vi er ti forskellige mennesker i vores lederteam på Skolerne i Snekkersten, og vi har det rigtig godt sammen.
Vi gør os umage med alt, hvad vi gør også selvom hverdagen går stærkt og vejen til målet ikke er snorlige. Vi er ambitiøse, men der er også virkelig højt til loftet og plads til masser af grin.
Vi har en stor velvilje over for hinanden og taler åbent om hvordan vi løser opgaverne bedst – hos os er der plads til fejltrin, spørgsmål, refleksion og udvikling, og der er stor velvilje over for hinanden til at hjælpe med at løse opgaverne på den bedst mulige måde.
Vi er en stor organisation, der er mange bolde i luften, og arbejdstempoet er højt. Heldigvis har vi en tålmodig og dygtig administration, som hjælper os med at holde tungen lige i munden!

Du kan se mere om, hvem vi er her: http://skolerne-i-snekkersten.dk/afdelinger/

Hvad skal du gøre?
Hvis din nysgerrighed er blevet vakt, så tøv ikke med at ringe til os. Vi byder gerne på en kop kaffe og viser vores spændende skole frem. Du kan ringe til skolen på tlf.: 49283500.

Det formelle
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Helsingør Kommune indhenter straffeattest og børneattest i forbindelse med ansættelsen.
Du søger stillingen gennem følgende link, hvor du også kan vedlægge relevante bilag:
Frist for ansøgningen er torsdag den 22. april kl. 23.59
Første samtale afholdes mandag den 26. april efter kl. 14. Anden samtale afholdes den 28. april efter kl. 14. Anden samtale vil tage udgangspunkt i en case, som du vil få udleveret på dagen.
Stillingen ønskes besat pr. 1.august og gerne før.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret