profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-06-08
Virksomhed: HERLEV KOMMUNE
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Vi søger en dygtig byplanlægger til Center for By, Kultur og Erhverv, der kan være med til at understøtte en bæredygtig udvikling af kommunen gennem lokalplaner, kommuneplan og byudviklingsprojekter. Sammen med kollegerne i centeret vil du være med til at sikre gode rammer for oplevelser og udvikling for Herlevs borgere, foreninger og virksomheder.

Samtidigt med den fysiske udvikling, udvikler vi også den kommunale service med udgangspunkt i, at alle medarbejdere og ledere har et ansvar for helheden samt modet og kompetencerne til at træffe beslutninger.
 
Om Center for By, Kultur og Erhverv
Som medarbejder i Center for By, Kultur og Erhverv bliver du en del af en central enhed som arbejder for opfyldelsen af de politiske ambitioner. Centerets ansvarsområde er opgaver inden for kultur og fritid, erhverv samt byudvikling. Samlet er der i alt ca. 120 ansatte, hvoraf de 14 er ansat på rådhuset i tre teams indenfor kultur og fritid, byplan samt grøn omstilling og erhverv.
 
Planområdet står centralt i udviklingen af Herlev Kommune, og området er meddefinerende for udviklingen af Herlev i de kommende år. Der venter store og spændende opgaver specielt i forhold til udviklingen af byen i letbanestrækket, omdannelsen af erhvervskvarteret samt udvikling i Hjortespring. En udvikling, der er drevet af ambitionen om bæredygtighed og attraktive fællesskaber. Det stiller krav til processen, og inddragelsen af aktører, for at få de bedst mulige løsninger. Krav som vi i centeret skal kunne håndtere.
 
Du bliver en del af Byplanteamet, der består af seks byplanlæggere og en leder, som står for den samlede byudvikling i Herlev Kommune. Med individuelle spidskompetencer bidrager vi til et højt fagligt niveau. Vi arbejder tæt sammen og har gode faglige diskussioner, der udvider vores horisont og er med til at skabe et stærkt sammenhold.
 
Du vil få en rolle som projektleder på lokalplaner, der skal udarbejdes i samarbejde med bygherrer og andre interessenter. Derudover kommer du til at indgå i forskellige samarbejder om byudviklingsprojekter og udarbejdelse af kommuneplanen. I det daglige arbejde vil du have en stor kontaktflade, både internt til de mange faglige medarbejdere i forvaltningen samt eksternt til udviklere og borgere.
 
Om dig
Vi har brug for en kollega, som er fortrolig med kommune- og lokalplanlægning, og god til kommunikation og samarbejde. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

Det vil sige at du:
 
  • kan formulere dig klart og forståeligt både i skrift og tale
  • har rummelig forståelse og blik for planmæssige og byarkitektoniske hovedgreb
  • kan fungere som projektleder i tværfaglige og tværorganisatoriske projektgrupper
  • kan inddrage og samarbejde med borgere, virksomheder, foreninger, investorer mv.
  • har en åben og nysgerrig tilgang til opgaver og samarbejdspartnere
  • kender planloven og har generel juridisk forståelse
  • kender Plandata og gerne DKplan, og har sans og interesse for digitale redskaber i planlægning
  • arbejder analytisk og kreativt med øje både for strategi og detalje.
  • har en akademisk uddannelse som f.eks. arkitekt, urban planner/designer, landinspektør, landskabsarkitekt eller lignende.
  • Er fyldt med godt humør og har en positiv tilgang til kollegaer og det sociale fællesskab i centeret.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.
Lønnen aftales efter principperne om Ny løn.
Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2022
 
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er onsdag den 8. juni 2022 kl. 12.00.
Første ansættelsessamtale forventes afholdt tirsdag den 14. juni 2022. En eventuel anden ansættelsessamtale forventes afholdt tirsdag den 16. juni 2022.
 
Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk, og du er meget velkommen til at kontakte leder af Byplanteamet Maria Thye Lynghøj via mail: Maria.ThyeLynghoj@herlev.dk eller på tlf. 26 27 31 76, eller byplanlægger Birgitte Beenfeldt via mail: Birgitte.Beenfeldt@herlev.dk eller på tlf. 23 64 28 84.

Ansøgning
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Geografi:
2730 Herlev
Oprettet:
2022-05-12
Ansøgningsfrist:
2022-06-08
Jobtype:
Fuldtid