HERLEV KOMMUNE

Bliv pædagogmedhjælper i et dagtilbud i Herlev Kommune

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Brænder du for at arbejde med børn og gøre en positiv forskel for børnene hver dag? Har du lyst til at udvikle en stærk pædagogisk faglighed?
 
Så er det dig vi leder efter!
 
I Herlev Kommunes dagtilbud arbejder vi målrettet for, at alle børn trives, lærer og udvikler sig. Til dette har vi brug for flere dygtige medarbejdere. Du vil i arbejdet være med til at skabe pædagogiske læringsmiljøer, som tilgodeser børnenes udvikling, trivsel, læring og dannelse.
 
I Herlev Kommune bliver du en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi er optaget af, at vores fælles daglige indsats gør en positiv forskel for børnene. Vi forventer, at du tager aktiv del i dette arbejdsfælles og bidrager med deltagelse, nysgerrighed og åbenhed. Du kan forvente at få faglig sparring og være med til at udvikle pædagogikken i det dagtilbud, du ansættes i. Vi prioriterer videndeling, udvikling og det at sætte pædagogiske kompetencer i spil.

I stillingerne som pædagogmedhjælper kan vi tilbyde mulighed for at sammensætte en kompetenceudvikling, der matcher dine ønsker, erfaringer og uddannelsesniveau. 
 
Praktisk
Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte Casper Vinding på mail casper.vinding@herlev.dk eller via telefonnummer 9116 6221. Det er dagtilbudsledere, som står for ansættelserne og der afholdes ansættelsessamtaler d. 21. maj 2021.
 
Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet børne- og straffeattest. Stillingerne er på 30 timer om ugen. 

Ansøgning
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.
 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret