HLS FRAGT A/S

DAG Chauffør søges til LILLE BIL - B kørekort

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

DAG Chauffør søges til vores afdeling i Holbæk 

Ansøgning sendes til jol@stcfragt.dk - på forhånd tak.

Vi har travlt, og ønsker at udvide, både med ansatet og biler

mødetid er 07.00 normalt 

Man læsser sin tur op, og kører ud til vores kunder, afleverer korrekt hos kunderne, bytter evt. paller osv. 

Kendskab til Fragt / Distibutionskørsel med stykgods vil være en klart fordel, ligeledes at Varebils Kvalifikation, Farligt gods, er på plads også.  Men er du den rette person, med de rette menneskelig egenskaber, bruger vi gerne ressourcer på at få oplært dig og hjulpet dig godt igang.

Du vil referere til vores Driftsleder i Holbæk i det daglige

Slagelse Transportcenter A/S  beskæftiger omkring 125 ansatte, ( som koncern ) og du bliver en del af en gammel forretning, som er etableret i 1946, men som er i konstant udvikling, og fortsat vil være det. Vi har haft forretningen siden 1982, og er siden vokset fra 5 ansatte til de omkring 125 idag.

Vi er igang klokken rundt, bytter bla. Modulvogntog Jylland / Fyn om natten med 8 - 10 enheder

Vi har omkring 85 kørende enheder og ca. 70 trailere.  Forretningen ejes og ledes af Jens-Ole Larsen, og han lægger som sagt vægt på uddelegering og at man selv tager ansvar og initiativ. Vi er opdelt i 5 selvstyrende områder, som hver har en leder, der også selv har arbejdsfunktioner, og så har vi en driftschef, som styrer hverdagen. Jeg ser meget gerne du i din ansøgning skriver lidt om: Hvem er du, hvad er dine ønsker, hvordan er din hverdag, familie, interesser mm. tidligere jobs: hvad har du lavet, hvilke erfaringer har du og hvad du ellers finder relevant Vi ønsker kun skriftlige ansøgninger pr. mail: jol@stcfragt.dk

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret