Rigsarkivet

Arkivfaglige medarbejdere, Odense

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Rigsarkivets enhed for Indtægtsgivende Aktiviteter søger et antal medarbejdere til arkivfagligt arbejde i Odense. Rigsarkivet er Danmarks fælles hukommelse. Vi indsamler, bevarer og formidler næsten 1000 års dokumentation om samfundet både i digital og analog form. I Europa er vi blandt de førende arkiver inden for digital samfundsdokumentation. Den plads vil vi bevare og sætter nu endnu mere fokus på at bringe vores fælles digitale hukommelse i spil.

Den 1. juni 2021 eller snarest derefter, er et antal stillinger ledige ved Rigsarkivet, Odense, i enheden Indtægtsgivende Aktiviteter – én af stillingerne er fast, mens øvrige vil være midlertidige i perioden 1. juni til 31. december 2021, dog med mulighed for forlængelse.

Rigsarkivets enhed for Indtægtsgivende Aktiviteter Rigsarkivets enhed for Indtægtsgivende Aktiviteter løser bl.a. opgaver inden for de arkivfaglige områder dokumentation, registrering og ordning, arkivundersøgelser, digitalisering samt konsulentvirksomhed for offentlige myndigheder.

Om arbejdsopgaverne Arbejdsopgaverne vil være placeret i enhedens område for dokumentation (egenacces) eller arkivordning, dog med perioder hvor der løses opgaver i begge områder. Stillingerne fordrer, at man er serviceminded, tålmodig i borgerkommunikationen og eftersøgningen af oplysninger, har en høj grad af ordenssans samt en stor forståelse for fortrolighed i behandling af personoplysninger. Det er en fordel at have kendskab til Rigsarkivets samlinger og arkivdatabasen Daisy, samt søgning heri.

Om dig Vi søger en medarbejder, som kan sige ja til følgende:

  • Har erfaring med borgerkommunikation – skriftlig og telefonisk
  • Forstår vigtigheden af korrekt dokumentation af begivenheder i menneskers liv
  • Har en robust fysik, der kan holde til ordningsarbejde med mange løft
  • Kan håndtere et arbejdstempo, hvor der kan være meget travlt
  • Formår og ønsker at arbejde digitalt
  • Er serviceminded
  • Er ikke bange for at spørge om hjælp, når en opgave driller
  • Trives med teamwork og fælles opgaveløsning
Vi tilbyder Et godt og selvstændigt job med fleksible komme- og gå-tider, hvor du i høj grad kan være med til at præge din dagligdag. Hertil nogle gode og yderst engagerede kolleger og et godt fællesskab omkring opgaveløsningen.

Løn og ansættelsesvilkår Ansættelsen og aflønningen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/Stat. Stillingerne forventes indplaceret efter kvalifikationer i gruppe 2, sats 1 eller 2.

Én af stillingerne er fast, mens øvrige stillinger vil være midlertidige (1. juni til 31. december 2021).

Den ugentlig arbejdstid er gennemsnitlig 37 timer. Arbejdsstedet er Rigsarkivet, Odense.

Vi indhenter straffeattest.

Ansøgning Send os en motiveret ansøgning via Rigsarkivets rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ’Søg stillingen’ nederst på siden.

Ansøgningen skal indeholde CV og en kort ansøgning med dokumentation for faglige kvalifikationer. Vi skal have din ansøgning senest d. 17. maj 2020.

Samtaler forventes afholdt i uge 20 eller 21 i Odense, samtale via Skype/Zoom kan blive en nødvendighed grundet COVID-19.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos Ditte Wonsyld på tlf. 41 71 72 22 eller enhedschef Jesper Steffensen på tlf.nr. 41 71 74 57.

Du kan også læse mere om Rigsarkivet på www.sa.dk

Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning i personalet som muligt, hvorfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret