ALLERØD KOMMUNE

Allerød Kommunes Tandpleje søger tandplejer eller klinikassistent til Tandreguleringen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Da vores tandplejer på tandreguleringen efter mere end 30 år her i Tandplejen har valgt at gå på pension, og vi i kølvandet på Covid-19 har ekstra travlt, søger vi en tandplejer eller klinikassistent til tandreguleringen med tiltrædelse 1. juni 2021 eller før hvis muligt. Stillingen er på 30 timer om ugen fordelt på fire dage.

Arbejdsopgaverne i stillingen vil primært være som behandler ved stolen, men kan også være øvrige klinikopgaver efter aftale.

Interesse for og erfaring med at arbejde selvstændigt som behandler med ortodonti under delegation og supervision af specialtandlæge er en forudsætning for at komme i betragtning til stillingen.

Du er uddannet tandklinikassistent eller tandplejer, har en høj faglighed og er selvstændig, fleksibel og ansvarsbevidst. Du har en positiv indstilling til hverdagens udfordringer og samarbejdet med kolleger på tværs af faggrupper og tandplejeopgaver.

Du vil få mulighed for at arbejde i en kvalitetsbevidst og velorganiseret tandpleje med dygtige og fagligt engagerede kolleger.

Vi søger en engageret kollega, der kan indgå i vores teambaserede tandpleje, hvor en god service og samarbejdet med vores brugere har høj prioritet. Vi har fokus på kerneopgaven, faglig sparring, kompetenceudvikling og et godt arbejdsmiljø.

Tandplejen varetager tandpleje for 6.500 børn og unge og for 160 borgere i omsorgstandplejen og specialtandplejen. Vi er 20 medarbejdere på en central klinik med egen tandregulering.

Du kan læse mere om os på kommunens hjemmeside: https://www.alleroed.dk/borger/sygdom-og-sundhedstilbud/tandplejen

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for henholdsvis tandplejere eller klinikassistenter.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på vores kommende medarbejder.

Du er velkommen til at kontakte overtandlæge Marianne Bjerke fra mandag på 48 12 62 12 eller 23 24 75 48 for yderligere oplysninger.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og dit uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 17. maj 2021.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 19. maj fra kl. 13.00.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid. 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=dd933e97)
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret