Afløsere søges til Breelteparkens Centrale Køkken | JobDanmark
S/I Breelteparken

Afløsere søges til Breelteparkens Centrale Køkken

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Arbejdspladsen

Breelteparken er et stort omsorgscenter i Hørsholm Kommune, der ligger naturskønt, tæt på Helsingørmotorvejen og med gode offentlige transportmuligheder. Vi er en selvejende institution med 51 plejehjemspladser, 146 ældreboliger, et dagcenter, et centralt køkken og mange fælles faciliteter.

Vi har fokus på kerneopgaven, hvor det er oplevelsen hos borgeren, der er det vigtigste.

”Sammen finder vi muligheder for at leve DIT ønskede liv”

Vi arbejder på at blive rigtig gode til samarbejde og kommunikation mellem faggrupper og funktioner på tværs af teams og enheder.

Jobbet
Jobbet er til besættelse hurtigst muligt. Du skal forvente at afløse ca. hver 2. - 3. weekend og være tilkaldevikar, hvis der er fravær blandt det faste personale. Vagterne ligger typisk på lørdage, søn- og søgnehelligdage kl. 7.00-14.15.

Køkkenets kerneydelse er at producere kold og varm mad til alle visiterede hjemmeboende borgere i Hørsholm Kommune, til alle Kommunens plejehjem og til Breelteparkens egen restaurant. Køkkenet har en ELITE-smiley og Det Økologiske Spisemærke i Bronze.

Arbejdet består typisk i at smøre smørrebrød, sælge i vores restaurant og lave andre almindelige køkkenopgaver. Der vil altid være en faguddannet medarbejder til stede sammen med dig.

Løn- og ansættelse er i henhold til overenskomst mellem KL og FOA m.fl. for ikke-faglærte ved rengørings- og køkkenarbejde. Aflønning sker med timeløn.

Hvem søger vi?

  • En frisk, mødestabil og ansvarsbevidst afløser
  • Minimum 18 år fx studerende eller efterlønner
  • Fleksibel, samarbejdsorienteret og med hoved og hænder ”skruet godt på”
  • Kan læse, skrive og tale dansk


Mere viden
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om Breelteparken og jobbet. Se vores hjemmeside www.breelteparken.horsholm.dk eller kontakt køkkenchef Nils Kristensen eller souschef Lise-Lotte Hillestrøm på telefon 45 16 09 75.

Ansøgningsfristen er den 5. maj 2021. Vi holder løbende ansættelsessamtaler, og vi sigter efter start/oplæring foråret 2021.

Søg sådan
Brug link ved siden af annoncen til at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning. Ved ansættelse vil du blive bedt om at aflevere en straffeattest.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret